Repair Screen Laptop Toshiba Tecra R840

Repair Screen Laptop Toshiba Tecra R840
Sebelum - Lihatlah betapa uniknya keretakan skrin yang berlaku kepada laptop ini. Bukan itu yang nak kami tonjolkan kepada anda tetapi skrin model laptop ini amat-amat lah sukar untuk didapati di Malaysia ni. Tuan punya laptop sendiri pun dah bagitahu kepada kami beliau pernah order di salah satu kedai lain tapi skrin yang sampai adalah berbeza dengan yang asal. Ini bermakna model skrin seperti ini adalah terhad dan juga mengambil masa untuk mendapatkannya. So, kepada anda yang mempunyai laptop jenis ini sila jaga laptop anda sebaik-baiknya supaya tiada masalah akan berlaku pada masa yang mendatang.

Selepas - Alhamdulillah, kami berjaya mendapatkan skrin yang baru untuk tuan punya laptop ini (seminggu jugak, betapa susahnya nak dapat). So, walau susah sekalipun kami tetap berusaha untuk mendapatkan beliau skrin yang baru. Sebelum ni wajahnya agak berat untuk senyum, tetapi percayalah selepas kami menggantikan beliau dengan skrin yang baru boleh dikatakan beliau 'happy giler'. Kami pun 'happy giler' la jugaknya pun. :)

Tengok ni. Betulkan? Kami dua kali ganda senyum melihat beliau gembira sebegini. Terima kasih saudara empunya laptop kerana mempercayai servis kami.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack
laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, toshiba tecra r840

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Repair Screen Laptop Acer Aspire One

Repair Screen Laptop Acer Aspire One
Sebelum

Selepas

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack
laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, acer aspire one, cara membeli

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Repair Screen Laptop Asus A42F

Repair Screen Laptop Asus A42F
Sebelum - Masalah ini boleh dikatakan agak dasyat kerana skrin yang pecah ni disebabkan oleh pergaduhan adik-beradik(budak kecil) tuan punya laptop ni. Kami terkejut mendengar cerita tuan punya laptop ini. Namun itulah yang terjadi dan kami nasihatkan anda laptop ini bukanlah objek yang boleh digunakan sebagai senjata untuk apa-apa situasi. Harap dijaga dengan lebih cermat kerana ianya amat sensitif terutama pada skrinnya. 

Selepas - Mujurlah tuan punya laptop ini berjumpa dengan iklan kami di dalam internet dan tanpa berfikir panjang terus menghantarnya ke sini. Masalah beliau selesai apabila kami menukar LED skrinnya dengan yang baru. Kami memberikan jaminan selama 3 bulan untuk servis ini. Lega rasanya dapat membantu customer ini mengurangkan kos untuk membaiki skrin laptop beliau.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack
laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, asus a42f

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Repair Motherboard Laptop Acer Aspire 4925

Repair Motherboard Laptop Acer Aspire 4925
Masalah laptop ini adalah 'motherboard' rosak dan perlu ditukar dengan 'chipset' yang baru.
Tetapi masalah besarnya tuan punya laptop ini amat risau sekiranya laptopnya lambat untuk siap dibaiki. Ini disebabkan beliau terpaksa menghadirkan diri ke Sabah atas urusan kerja selama 3 bulan. Setiap hari beliau menelefon kami bertanyakan keadaan laptop kesayangannya. Kami pun dengan sedaya upaya berusaha untuk membaiki laptop En.Ary ini sebelum beliau berangkat ke Sabah. Alhamdulillah kami berjaya membaiki laptop beliau sebelum tarikh sepatutnya.

Ternyata gambaran kegembiraan wajah En.Ary amat terserlah setelah kami berjaya membaiki laptop beliau sebelum beliau berangkat ke Sabah. Kami berasa amat lega dan berpuas hati kerana dapat membantu beliau dan memastikan laptop siap 'ON TIME'. Terima kasih kepada En.Ary kerana mempercayai servis kami di OK Computer Solution ini.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack
laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, acer aspire 4925, motherboard

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Repair Screen Laptop Acer Aspire 4736G

Repair Screen Laptop Acer Aspire 4736G

Berikut adalah video skrin laptop sebelum kami tukar kepada yang baru :
video
Apakah perasaan anda jika skrin laptop anda jadi sebegini?Mesti sakit hati kan.
Jangan bimbang kerana kami ada penyelesaiannya.

Selepas - Tidakkah anda merasa gembira melihat skrin yang sebelum ini bergoyang-goyang menyakitkan mata dan jiwa kepada yang baru seperti ini? Begitulah perasaan tuan punya laptop ini yang tidak terkira gembiranya setelah masalah skrin laptop beliau dapat diselesaikan. Ini kerana beliau baru sahaja membeli laptop ini. Kami juga gembira kerana tuan punya laptop tidak perlu bermasam muka lagi seperti mula-mula beliau datang ke kedai kami.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack
laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, acer aspire 4736g

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Repair Screen Laptop HP Pavilion DV9000

Repair Screen Laptop HP Pavilion DV9000
Masalah sebelumnya - Skrin laptop ini kejap-kejap jadi hijau bila skrinnya di gerakkan ke depan dan belakang. Anda boleh lihat simptom tersebut seperti di bawah :

video
Video kerosakan

Jika anda menjadi tuan kepada laptop ini tentu anda juga berasa sungguh 'annoying' dan sakit hati dengan skrin yang kejap-kejap hijau.

Penyelesaian - Setelah diamati rupa-rupanya kabel VGA rosak. Ini mengakibatkan isyarat ke skrin terganggu. Kami telah menukar kabel baru yang di-import khas dari China memandangkan spare part laptop ini sangat sukar didapati di Malaysia. Mujurlah kami ada kenalan yang dapat membantu dari sana.

Masalah selesai - Customer ini sangat berpuas hati dan gembira kerana kerjanya tidak akan terganggu lagi. Kami berharap agar tidak ada lagi masalah yang akan menimpa laptop beliau di masa mendatang. 

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack
laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, hp pavilion dv9000, skrin hijau

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Repair Fan Laptop Sony Vaio VGN-CS26G

Repair Fan Laptop Sony Vaio VGN-CS26G
Agak susah untuk kami menyatakan masalah bagi laptop ini iaitu antara laptop yang terunggul di Malaysia tetapi ini adalah masalah yang biasa terjadi bagi penggunanya iaitu kipas ataupun fan untuk SONY VAIO VGN-CS ini senang sangat untuk rosak.
Tuan punya laptop ini mengadu kepada kami bahawa bunyi kipas yang rosak amat menganggu beliau untuk fokus dalam membuat segala kerja-kerja yang berkaitan dengan laptopnya kerana  bunyinya amat-amat tidak ingin didengari oleh beliau atau kita semua. Masalah ini berlaku setiap kali beliau on laptop, dalam hatinya berkata "laptop je mahal, tapi bla bla bla".
Setelah kami cek laptopnya dan kami dapat mengenalpasti yang kipas laptop beliau tidak lagi boleh digunakan. So, ia perlulah ditukar. Kami berjaya menukar kipas laptop beliau dengan yang baru. Ternyata tuan punya Sony Vaio ini amat berpuashati dengan kami kerana beliau tidak lagi diganggu dengan bunyi-bunyian yang tidak enak didengari oleh telinga beliau dan kami di sini juga amat gembira melihat riak wajahnya yang tidak lagi stress atau tertekan kerana sering diganggu dengan bunyi kipas yang rosak itu.
artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair fan, cooling, panas, fan tidak berfungsi, overheat

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Repair Screen Laptop Acer Aspire 4752G

Repair Screen Laptop Acer Aspire 4752G
Sebelum - Agak malang bagi customer ini, skrin laptop beliau crack semasa beliau tidur. Dia dengan tidak sedar telah ter'siku' laptop ini ketika sedang bangun dari tidur. Apa yang menyedihkan, laptop ini baru sebulan pakai (tengok plastik pun tau) dan haruslah diingat lcd pecah memang tidak ditanggung dalam warranty.
Setelah mencari kedai komputer yang boleh dipercayai, beliau akhirnya terjumpa kedai kami yang sememangnya mempunyai kepakaran yang beliau mahukan iaitu ----iaitu pasang LCD skrin yang ORIGINAL dalam masa 15 minit

Setelah selesai proses menukar LCD skrin laptop beliau ini, beliau ternyata berpuas hati dan gembira melihat laptop beliau seperti baru dibeli. Kami di sini berharap tiada lagi masalah yang akan menjelma kepada beliau dengan laptop ini.
Kepada anda semua, dinasihatkan janganlah tidur bersama laptop takut keadaan begini juga berlaku kepada anda. Semoga kita semua mendapat manfaat dari setiap benda yang berlaku.


       artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack
laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, acer aspire 4752g

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Repair Motherboard Laptop Acer Aspire 4551

Repair Motherboard Laptop Acer Aspire 4551
Agak malang sekali bagi customer kita kali ini kerana laptop beliau Acer Aspire 4551 rosak selepas beberapa minggu habis warranty. Masalahnya adalah masalah biasa bagi laptop Acer Aspire 4551 iaitu bila on gambar tak keluar dekat skrin, so bila ditanya customer beliau memang tak pernah servis (cuci) kipas laptopnya.




Setelah berjam-jam kami mencari punca masalah memang sahih chipset grafiknya rosak. Solusi daripada masalah ini adalah kami menukar chipset-nya dengan yang baru. Kami tidak reboil, resolder, reheat dan sewaktu dengannya kerana melalui pengalaman kami tahu kaedah tersebut tidak akan tahan lama. Kami memberikan jaminan 3 bulan terhadap hasil kerja kami ini.
Ketika customer datang untuk mengambil laptopnya yang sudah pulih, beliau sangat berbesar hati dengan hasil kerja kami. Tapi apa yang penting bagi kami adalah melihat senyuman yang terbit dari wajah customer ini membuatkan kami berasa puas dapat membantu.
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut bagaimana kami lakukannya sila klik di sini.



Berikut merupakan antara kes sama yang telah kami terima untuk laptop model Acer Aspire 4551. Diharapkan anda mengambil iktibar dan langkah berjaga-jaga sebelum masalah ini terjadi. Sentiasalah anda servis kipas laptop anda. dinasihatkan agar anda melakukan servis ini secara berkala.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard, autooff, cannot on, auto shut down, no display, skrin tak keluar gambar, caps lock berkelip-kelip

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Repair Screen Laptop Toshiba Satellite C640

Repair Screen Laptop Toshiba Satellite C640
Sebelum - Puncanya adalah disebabkan tersilap letak penutup botol kat atas keyboard. Pastu tanpa disedari tuan punya laptop ini dengan tidak sengaja menutup laptopnya. Bila tengok aje dah jadi seperti yang di atas. Owner laptop ni dah dua kali datang ke kedai kami dan kali ni dia dalam keadaan berduka sebab skrin laptopnya dah rosak. Kalau dah keadaan macam ni memang tak boleh buat apa dan alamatnya kena tukar yang baru.

Selepas - Masalah skrin di atas dapat kami selesaikan dengan hanya menggantikan skrin tersebut dengan yang baru. So, itu je lah yang dapat dilakukan jika skrin dah teruk macam tu. Bagi anda pengguna-pengguna laptop di luar sana, pastikan anda cek dulu laptop anda sebelum nak tutup skrin tu sebab skrin laptop ni amat-amat sensitif. Nampaknya selepas ditukar dengan skrin yang baru, owner laptop ni berubah riak wajahnya seperti dapat kembali laptop baru. Sangat berpuashati. Kami amat berpuashati kerana dapat membantu pelanggan kami menyelesaikan masalah mereka dan kami juga amat seronok jika dapat membantu menyelesaikan masalah lebih ramai lagi pengguna-pengguna laptop dan komputer di luar sana termasuk ANDA yang sedang membaca artikel ni. :) 

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack
laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, toshiba satellite c640

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Repair Laptop Acer Aspire 4810TZ

Repair Laptop Acer Aspire 4810TZ
Masalah laptop ini - Bila dah on tu ok tapi dah lama buka dalam setengah jam camtu tiba-tiba je off dengan sendirinya. So, kami menggunakan segala kepakaran yang ada dan kami berjaya membaiki laptop ini. Kami juga berikan jaminan selama 3 bulan jika ada apa-apa masalah yang berkaitan kami akan fix balik. Ini bagi memastikan anda benar-benar berpuashati dengan servis yang kami berikan.
artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard, autooff, cannot on, auto shut down, no display, skrin tak keluar gambar, caps lock berkelip-kelip

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Repair Screen Laptop Dell Inspiron 1420

Repair Screen Laptop Dell Inspiron 1420
Sebelum - Gambar di skrin bergegar-gegar.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack
laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, dell inspiron 1420

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Repair Laptop Compaq Presario C700

Repair Laptop Compaq Presario C700
Masalah : Selepas 10 minit atau lebih laptop on, apabila nak buka software grafik ataupun youtube dan sebagainya laptop tiba-tiba hang.
Kami berjaya membantu menyelesaikan masalah ini dengan menukar 'Hard Disk' laptop ini.

Kami kemudiannya format laptop ini dan install Kaspersky Internet Security 2012 dengan cas RM100 sahaja.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard, autooff, cannot on, auto shut down, no display, skrin tak keluar gambar, caps lock berkelip-kelip
Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Repair Laptop Acer Aspire 4736G

Repair Laptop Acer Aspire 4736G
Masalah dikenalpasti apabila laptop tiba-tiba 'shutdown' dengan sendirinya.
Masalah ini dapat diselesaikan dengan menukar 'Chipset' yang baru.
Jaminan 3 bulan diberikan oleh pihak kami.
artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard, autooff, cannot on, auto shut down, no display, skrin tak keluar gambar, caps lock berkelip-kelip

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Repair Screen Laptop Samsung R440

Repair Screen Laptop Samsung R440
Sebelum

Selepas

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack, laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, samsung r440


Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Repair Laptop Acer Aspire 2930

Repair Laptop Acer Aspire 2930
Masalah sebelum dibaiki - Laptop tak boleh on langsung
Masalah ini dapat diatasi dengan menukar 'chipset' yang baru dan jaminan 3 bulan diberikan oleh kami.
artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard, autooff, cannot on, auto shut down, no display, skrin tak keluar gambar, caps lock berkelip-kelip

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Repair Laptop Compaq Presario CQ40

Repair Laptop Compaq Presario CQ40
Masalah sebelum dibaiki : Bila on tiada display di skrin
Masalah ini adalah biasa bagi model 'hot product' ini iaitu
'motherboard problem' dan kami dapat menyelesaikan masalah yang sama ini dengan menukarkan kepada 'chipset' yang baru.
artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard, autooff, cannot on, auto shut down, no display, skrin tak keluar gambar, caps lock berkelip-kelip

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Repair Screen Laptop HP Mini


Sebelum

Selepas

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack, laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, hp mini


Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Repair Laptop Acer Aspire 4920


Masalah sebelum dibaiki : Bila on laptop jadi tiba-tiba off dengan sendiri.
Masalah ini juga berkaitan dengan 'Motherboard' dan kami telah dapat selesaikan masalah ini dengan menukar 'Chipset' yang baru.
Jaminan 3 bulan juga kami berikan untuk laptop ini.


Untuk pengetahuan anda, kami juga telah banyak menerima masalah laptop model Acer Aspire 4920 ini.
Kebanyakannya adalah masalah bila on tapi no display, tak boleh nak on, dan sebagainya..Ini adalah merupakan antara gejala-gejala chipset anda sudah rosak.

Berikut merupakan antara model Acer Aspire 4920 yang telah berjaya kami repair.





artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair motherboard, autooff, cannot on, auto shut down, no display, skrin tak keluar gambar, caps lock berkelip-kelip

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Repair Screen Laptop Toshiba Satellite L510

Repair Screen Laptop Toshiba Satellite L510 
Sebelum

Selepas

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack
laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, toshiba satellite L510


Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Repair Screen Laptop HP Pavilion DV6

Repair Screen Laptop HP Pavilion DV6
Sebelum

Selepas

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack
laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, hp pavilion dv6

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Repair Screen Laptop Acer Aspire 4738Z

Repair Screen Laptop Acer Aspire 4738Z
Sebelum

Selepas
Jika anda atau rakan-rakan anda mempunyai masalah seperti di atas , bolehlah datang ke kedai kami untuk kami bantu selesaikannya.

Anda boleh membeli secara

1) Tunai

2)Kad Kredit (Mastercard / Visa)

3) Kad Debit (Mastercard / Visa)


Alamat kami


Kedai kami terletak di alamat:

PG 39 perdana shopping center
jalan pju 8/1
damansara perdana
47820 Petaling Jaya Selangor.

Buka setiap hari 9AM - 6PM
Ahad tutup


Tel: 03-77316761
0123653285 - Zack (malay)
BBM pin: 22B3A041
E mel : info@okcomputersolution.net

GPS

Latitude                Longitude
N 3 10.070      E 101 36.364



Untuk senarai barangan yang kami jual, boleh layari 


Sila klik gambar di atas


Sila klik gambar di atas



Lokasi kami di Damansara Perdana
Taip 'OK Computer Solution' di google

Call atau SMS : Zack (malay) 0123653285
(Whatsapp pun boleh)

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack
laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led screen, ok computer solution, acer aspire 4738z

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.