Repair Screen Laptop Toshiba Tecra R840

Repair Screen Laptop Toshiba Tecra R840
Sebelum - Lihatlah betapa uniknya keretakan skrin yang berlaku kepada laptop ini. Bukan itu yang nak kami tonjolkan kepada anda tetapi skrin model laptop ini amat-amat lah sukar untuk didapati di Malaysia ni. Tuan punya laptop sendiri pun dah bagitahu kepada kami beliau pernah order di salah satu kedai lain tapi skrin yang sampai adalah berbeza dengan yang asal. Ini bermakna model skrin seperti ini adalah terhad dan juga mengambil masa untuk mendapatkannya. So, kepada anda yang mempunyai laptop jenis ini sila jaga laptop anda sebaik-baiknya supaya tiada masalah akan berlaku pada masa yang mendatang.

Selepas - Alhamdulillah, kami berjaya mendapatkan skrin yang baru untuk tuan punya laptop ini (seminggu jugak, betapa susahnya nak dapat). So, walau susah sekalipun kami tetap berusaha untuk mendapatkan beliau skrin yang baru. Sebelum ni wajahnya agak berat untuk senyum, tetapi percayalah selepas kami menggantikan beliau dengan skrin yang baru boleh dikatakan beliau 'happy giler'. Kami pun 'happy giler' la jugaknya pun. :)

Tengok ni. Betulkan? Kami dua kali ganda senyum melihat beliau gembira sebegini. Terima kasih saudara empunya laptop kerana mempercayai servis kami.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack
laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, toshiba tecra r840

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

No comments: