Repair Screen Laptop Compaq Presario CQ40 (Mesti Tonton)

Repair Screen Laptop Compaq Presario CQ40
video

Sebelum

Ramai pengguna laptop Compaq Presario CQ40 pasti menemui masalah ini, iaitu, LCD screen mereka bergaris garis, kehijauan, hilang warna dan macam macam lagi, 
Biasanya garisan datang sikit sikit boleh pakai lagi, tak nak tukar pasal boleh nampak gambarnya
lama lama jadi banyak, garisan, boleh sabar lagi,
 lama lama lagi jadilah macam laptop kat ini, 
Apapun tak boleh buat dah! Dah tak boleh sabar lagi ni.



       Selepas

Tak susah pun, 15 minit sahaja untuk tukar je lcd screen tu dengan yang baru dan yang berkualiti, 
habis cerita, gambar cantik, hati pun sejuk tak sakit hati, laptop guna hari hari, kena jaga baik baik. 
tak rugi pun tuan puan 15 minit tukar lcd ni, berbanding, berjam jam mengadap lcd screen yang menyakitkan hati. Hidup kena ceria!

Berkongsilah dengan rakan anda yang memerlukan!

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack
laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, compaq presario cq40

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.                                                              

No comments: