Repair Laptop Screen Acer Aspire One D255

Repair Laptop Screen Acer Aspire One D255

Masalah apa sampai boleh jadi macam ni tuan? Tanya kami kepada tuan netbook ini. Jawabnya "Biasalah netbook ni letak atas lantai je, pastu anak saya yang kecil tak tahu apa-apa tu main pijak-pijak. Jadilah begini. Boleh repair lagi tak?" Jawab kami "Boleh, tukar baru la tuan, kami ada stok." hehe

Cepatnya krew OK Computer Solution pasang skrin netbook saya. Macamana dia boleh pasang secepat itu? Jawab kami "Kalau tak kerana pelanggan seperti tuan hantar laptop untuk tukar skrin dengan kami memang krew kami tak akan dapat lakukan secepat ini"

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack
laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, acer aspire one d255

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

No comments: