Repair Power Jack Laptop Samsung

Akhir-akhir ini kami banyak menerima laptop dengan masalah power jack gagal berfungsi. Antaranya adalah model Samsung. Untuk pengetahuan anda, power jack untuk model ni susah nak jumpa spare partnya. Kebetulan tuan empunya laptop ni pula seorang pelajar universiti tempatan. Memang pening juga la pasal semua assignment terpaksa buat dekat laptop kawan.



Kalau harapkan bateri pun tak boleh juga pasal bateri pun nak kena cas. Nak tak nak terpaksa lah laptop tu dihantar ke kedai komputer untuk direpair. Berikut merupakan beberapa gambar hasil kerja kami semasa baik pulih power jack laptop Samsung.






Artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair power jack laptop, repair power jack, power jack laptop, power jack laptop, power jack, laptop power jack, repair laptop, laptop repair, computer repair, repair computer, computer repair services, computer repair service, ok, ok computer, computer solution, ok computer solution

Hubungi kami seperti di bawah 

SMS/ Whatsapp / CALL (24 jam mesti balas)

012 365 3285 
018 206 6200 
03 7731 6761  (9 pagi - 7 petang)

Emel di 
info@okcomputersolution.net

PM di Facebook kami klik link di bawah
https://www.facebook.com/messages/OKComputerSolution

Alamat di

PG 39 Perdana Shopping Center
Jalan PJU 8/1
Damansara Perdana
47820 Petaling Jaya, Selangor.

Buka 9pagi hingga 6 petang

Tiada Masa? Sibuk? Mahu kami datang Pick UP?

Jika tidak ada masa ke tempat kami, kami juga boleh datang ke rumah atau pejabat anda untuk

Pick UP / Repair / Deliver

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

No comments: