Artis 'Bikin Panas' di OKCS Damansara Perdana

Jangan terkejut ye, memang betul ada artis 'bikin panas' di OKCS Damansara Perdana. 

Siapa artis tu? Famous ke? Popular sangat ke sampai nak 'bikin panas' di sini? tengok dulu gambar beliau. 


Image result for zuan azmi melodi
(Sumber : Google)


Kalau korang yang gemarkan rancangan melodi, mesti korang kenal dengan artis 'bikin panas' yang tak lain tak bukan Zuan Azmi!

Ye betul, Cik Zuan Azmi datang ke OKCS tapi untuk apa? nak buat kecoh ke kat sini? eh bukaaaaaan!!! 

Bukan sesama sekali ye, sebenarnya Cik Zuan Azmi datang untuk baiki iPhone 6 beliau. Mesti tertanya kan apa yang terjadi dengan iPhone 6 beliau? sebenarnya battery iPhone 6 Cik Zuan Azmi dah rosak.  Jom ikuti perbualan kami. 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(Sumber: Whatsapp OKCS)

Abaikan typo ye. Tau apa yang jadi selepas tu? Cik Zuan Azmi terus datang ke kedai OKCS! 

Sampai je di OKCS, terus bagi iphone 6 beliau. Mula-mula staff kami terkejut sebab tak sangka dan sangat tak sangka yang ws kami tu adalah seorang artis. Fuhh terasa hot babe. 

Rupa-rupanya battery beliau memang punyai masalah. Kita minta 15 minit je dari Cik Zuan Azmi untuk tukar battery nya. Beliau setuju. Sambil tunggu tu kita borak-borak la sikit kan. Tanya betul ke dari melodi? Ni ke yang selalu 'bikin panas' tu? Dan macam macam lagi soalan kami tanya. Harap cik Zuan Azmi tak bosan layan karenah staff OKCS. Hehehe. 

Zzzzup! 15 minit dah cukup, iPhone 6 Cik Zuan Azmi selamat tukar battery. Cik Zuan Azmi happy, Kami pun banyak happy! 


Jap jap. ada gambar lagi.

Sumber : OKCS Damansara Perdana
Segak tau Cik Zuan niiii badan ketaq sama dengan Founder OKCS di sebelah beliau. Sama sama segak kan? hihi. 


Jadi tunggu apa lagi? Artis 'bikin panas' dah datang. Anda bila lagi? 



No comments: