IPHONE 5 CAMERA PROBLEM- HABUK BANYAK

// EH! KORANG TAK KENAL LAGI KE OK COMPUTER SOLUTION TU..ramai dah orang duk cerita pasal depa ni //

cerita dia mcm ni, admin datang UMobile Taiping Sentral nak bayar BILL utk phone kedai biasalah telco yg tengah HOT sbb paling murah setakat ni.
TAPI lain pula jadinya. tgk je muka admin. terus tanya boleh repair iPhone tak.
Muka admin ni ada muka repair iphone ke. haha . 

sebenarnya iphone salah seorang staf kt situ problem. camera jadi tak clear . memang bnyak habuk admin tgk dalam. dia bgtau kedai lain x berani buat.
Mujur beliau mengambil keputusan untuk membaiki segera kerana jika dibiarkan habuk ang tersekat boleh rosakkan kamera






Selesai je bab bill. terus admin ambil tools dalam kereta. and PROSES la depan owner iphone . Cuak je owner iphone tu tgk admin buka. 

10 MINIT je admin setle kan habuk kat lense camera iphone beliau.siap pasang balik tau.
Eh korang Caya tak nie 10 minit je tau. senyum je muka owner sebab boleh tangkap gambar gambar comel

x caya korang tanya owner tu.
tapi jgn mintak no phone owner tu dah le ๐Ÿ˜๐Ÿ˜„
orang yg dtg bayar bill pun tgk je ni kedai repair phone ke

"OKCS DAPAT MENGGEMBIRAKAN ANDA DIMANA MANA PUN"

Bagi yang berada di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor

๐Ÿ“ฒ Whatsapp direct guna link ni >>> 

๐Ÿ“ฒ Saya akan utamakan anda yang wasap direct saya

๐Ÿ“ฑHotline :

0377316761

0123653285


BAGI YANG BERADA DI KAWASAN PERAK 
HOTLINE
0125445431

whatsapp
https://tinyurl.com/OKComputerSolutionTaiping

PENULIS 
SADHRI

No comments: