Supplier PC Custom Malaysia | OKCS

DAPATKAN PC CUSTOM MENGIKUT SELERA ANDA



Kami ditanya oleh pelanggan mengenai apa PC yang terbaik? Terbaik Untuk gaming? Apa PC terbaik untuk kerja-kerja editing? Apa PC terbaik untuk rekaan grafik? Tapi dengan harga yang berbaloi. Tak susah nak cari PC terbaik diluar sana. Di shopping mall pun berlambak. Tapi jika anda mahukan harga yang lebih rendah dan mengikut kemahuan anda, PC Custom adalah jawapan yang terbaik.





Tapi apakah PC Custom ini? ? Jenama apa ini?
PC Custom bukanlah jenama seperti yang disangka. PC Custom ini adalah komputer yang direka khas mengikut selera anda. Anda mahukan 32GB (16GB X 2) RAM? 1TB Solid State Drive? Nak lebih lagi dari itu? Tiada masalah. Semuanya mengikut selera anda.





Bezanya dengan PC pasang siap yang dijual diluar sana ialah anda boleh pilih apa spesifikasi yang anda mahukan pada mana-mana komponen. PC pasang siap yang anda beli mungkin mempunyai 1TB Solid State Drive. Tapi kapasiti RAM pula hanya 8GB. Berbeza dengan apa yang anda mahukan. Disitu anda perlu mengeluarkan duit lagi untuk upgrade. Tiba-tiba kedai kata slot tak support sampai 32GB macam mana? Kan 2,3 kali kerja nak kena buat berbanding dengan PC Custom.





Semua spesifikasi dan berapa unit untuk PC Custom yang anda mahukan boleh dihantar ke Customer Careline OKCS. Kami akan cuba membantu anda mengikut kemahuan anda dengan tempoh siap pada kadar segera.



Dah ramai pelanggan kami gembira dengan PC Custom yang kami berikan. Ada yang sampai tak sabar-sabar nak test performance lepas PC Custom yang dikehendaki siap. Siapa yang tak gembira lepas semua spesifikasi idaman ada dalam komputer tersebut dengan harga yang sangat berbaloi dari kami.






Bagaimana ingin dapatkan PC Custom dengan kami?

Bagi yang berada di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor

Anda boleh hubungi kami melalui:
  • WhatsApp/Messenger
Customer Careline OKCS
  • Hotline 
= 0377316761

Dan anda boleh datang terus ke OKCS di Damansara Perdana. 
Lokasi OKCS Damansara Perdana:

  • 2 minit dari Empire Damansara
  • 3 minit dari IKEA
  • 10 minit dari Sungai Penchala
  • 17 minit dari Kepong
  • 20 minit dari Sungai Buloh
  • 30 minit dari Subang


Penulis,
Zaim Halib

No comments: