[Solved] ASUS A43S Keyboard Rosak | Repair Laptop Damansara

Kedai Repair Laptop Damansara OKCS Repair ASUS A43S Keyboard Rosak

Ada pelanggan datang ke OKCS sebab ada problem laptop ASUS A43S keyboard rosak. "Mula-mula hanya beberapa button sahaja yang tak berfungsi, lama-lama semakin banyak dan sangatlah mengganggu saya untuk buat kerja", katanya. Sebab dah tak tahan dengan keyboard yang rosak teruk tersebut, beliau terus google mana-mana kedai repair laptop Damansara dan terjumpalah OKCS.

Gambar penuh ASUS A43S

Technician kami di OKCS terus diagnose laptop ASUS A43S keyboard rosak beliau. Memang banyak juga button yang tak boleh tekan lebih-lebih lagi huruf alphabet yang memang sangat penting jika nak membuat kerja. Kalau tak tukar keyboard tu, memang susah la nak buat kerja jawabnya.


Nak tukar keyboard tak ambil tempoh masa yang lama pun lebih-lebih jika ada ready stock. Nak lebih mudah, jika anda ada laptop ASUS A43S keyboard rosak yang nak dibaiki, boleh hubungi kami dahulu untuk set kan appointment. Sampai sini boleh terus sahaja di repair.


Memang ramai yang dah repair laptop termasuklah tukar keyboard dengan kami. Laptop ASUS A43S keyboard rosak atau lain-lain kerosakan juga telah banyak dibaiki seperti repair motherboard sebab tak boleh on. Owner laptop ASUS A43S itu sangatlah gembira kerana selepas ini tiada lagi masalah untuk beliau membuat kerja.

Keyboard ASUS A43S lama

Apa kata pelanggan yang pernah tukar keyboard dengan OKCS?






Ada Laptop ASUS A43S Keyboard Rosak?

Tidak Tahu Dimana Nak Repair Laptop Damansara?

Anda boleh hubungi OKCS melalui:
  • Hotline = 0377316761


Bagi yang berdekatan Petaling Jaya anda boleh datang terus ke OKCS HQ Damansara Perdana, Petaling Jaya. 

Lokasi OKCS Damansara Perdana, Petaling Jaya:

  • 2 minit dari Empire Damansara, Petaling Jaya
  • 3 minit dari IKEA Mutiara Damansara, Petaling jaya
  • 10 minit dari Sungai Penchala, Petaling Jaya
  • 17 minit dari Kepong, Kuala Lumpur
  • 20 minit dari Sungai Buloh
  • 30 minit dari Subang


Anda berada diluar kawasan OKCS Petaling Jaya? 

Ini adalah link senarai cawangan OKCS yang lain.



Penulis,
Zaim Halib

Tiada ulasan: