[SOLVED] ACER ASPIRE E14 | REPAIR LAPTOP BUKIT ANTARABANGSA

Kedai repair laptop Bukit Antarabangsa menyelesaikan masalah skrin laptop Acer Aspire E14.


Artikel ini membincangkan tentang masalah skrin laptop Acer Aspire E14.
Selain menyediakan servis membaik pulih macbook/laptop di kedai, kami juga menyediakan servis repair terus ke tempat anda. Seperti kes baru-baru ini, kami di kedai repair laptop Bukit Antarabangsa dipanggil untuk datang ke rumah pelanggan sendiri untuk membaiki skrin laptop Acer Aspire E14 yang sudah crack. 


Laptop Acer Aspire E14 Screen Crack

Menurut kata customer, skrin laptop Acer Aspire E14 beliau crack sebab anak buat terjatuh. Alamatnya bila dah terjatuh, retak seribu lah jawabnya (seperti dalam gambar). Nasib baik kami di kedai repair laptop Bukit Antarabangsa buat servis repair terus di rumah. Jimatlah sikit masa kalau dah boleh terus repair di rumah. Dah lah jalan dekat area Kuala Lumpur ni sentiasa jammed. Lagilah kena keluarkan kos untuk ke kedai kalau dah jalan sesak teruk kan?


Skrin laptop Acer Aspire E14 sudah siap

Jadi, setelah kami kedai repair laptop bukit antarabangsa menerima panggilan daripada pelanggan, terus kami setkan masa yang sesuai untuk technician kami datang. Kebiasaannya untuk masalah seperti skrin laptop Acer Aspire E14 ni, kami akan cek dulu jenis, saiz skrin, jenis connector yang digunakan agar memudahkan technician kami melakukan tugas dengan lancar masa sampai ke rumah customer.


Pelanggan berpuas hati laptop dah siap

Anggaran tak sampai 15 minit, akhirnya skrin laptop Acer Aspire E14 berjaya kami siapkan. Untuk pengetahuan anda, untuk masalah skrin kami mengambil masa anggaran hanya dalam 15-30 minit sahaja untuk selesai (bergantung kepada jenis skrin yang digunakan). Lepas laptop dah siap, customer happy kami di kedai repair laptop Bukit Antarabangsa pun happy!

-->> Anda ada masalah macam skrin laptop Acer Aspire E14?

-->> Tercari-cari kedai repair laptop Bukit Antarabangsa?



Anda boleh hubungi OKCS Kuala Lumpur :-


03-9202 2947 / 017-641 7084 (Whatsapp pun boleh)

Lokasi OKCS Kuala Lumpur :-

OKCS KL



Tiada ulasan: