[SOLVED] SCREEN ACER ASPIRE E1-572G | REPAIR LAPTOP CHERAS

Repair Laptop Cheras - Repair Screen Acer Aspire E1-572G


Antara banyak-banyak masalah yang selalu kami terima adalah masalah screen laptop crack. Beberapa hari yang lepas, seorang pelanggan kami datang untuk membaiki screen laptop Acer Aspire E1-572G. Untuk pengetahuan anda, screen Acer Aspire E1-572G adalah daripada jenis LED Super Slim. Nasib baik kami di repair laptop Cheras ada stok untuk model ni.


Laptop Acer Aspire E1-572G screen crack

Katanya, masa datang hantar ke kedai kami repair laptop Cheras, screen Acer Aspire E1-572G beliau crack sebab anak yang buat. Alamatnya susahlah nak siapkan kerja. Tambahan pula laptop ni rosak time pertengahan minggu, time kerja tengah berlambak-lambak nak kena siapkan. Memang kelam kabut lah jawabnya. 


Laptop Acer Aspire E1-572G sudah siap

Oh ya, nama encik yang rosak screen Acer Aspire E1-572G ni ialah En Jospert (hehe). Sebelum ni beliau beritahu selalu hantar laptop ke OKCS Damansara kalau ada kerosakan. Lepas dapat tahu OKCS ada buka cawangan dekat KL iaitu OKCS Kuala Lumpur atau kedai repair laptop Cheras ni, terus En Jospert hantar ke OKCS Kuala Lumpur sebab dekat sikit dengan rumah katanya.


En Jospert gembira laptop sudah siap

Lepas laptop screen Acer Aspire E1-572G ni siap, barulah terpancar kelegaan di wajah En Jospert (ewah, terpancar gitu..). Yelah, mana taknya, mana-mana kerja yang tertunggak tu bolehlah disiapkan balik. Beliau sendiri ingat laptop nak kena tinggal seminggu dua untuk repair, rupa-rupanya, hantar ke kami di repair laptop Cheras, paling lama sehari je boleh siap.


-->> Anda pun ada masalah macam laptop screen Acer Aspire E1-572G?

-->> Tercari-cari kedai repair laptop Cheras atau sekitar Kuala Lumpur?

Anda boleh hubungi OKCS Kuala Lumpur :-

03-9202 2947 / 017-641 7084 (Whatsapp pun boleh)

Lokasi OKCS Kuala Lumpur :-


Tiada ulasan: