SERVIS CUCI LAPTOP ASUS N56VZ | REPAIR LAPTOP KAMPUNG PANDAN

Kedai repair laptop Kampung Pandan menyelesaikan servis cuci laptop Asus N56VZ


Artikel ini membincangkan tentang servis cuci laptop Asus N56VZ.
Servis cuci buang habuk dekat laptop sangatlah penting dan perlu dibuat secara berkala. Ini bagi mengelakkan masalah yang lebih parah berlaku di masa hadapan. Sama juga seperti kereta, dah sampai mileage tertentu, maka perlulah diservis. Begitu juga dengan laptop, semakin lama digunakan, semakin keraplah perlu diservis. Kami di kedai repair laptop Kampung Pandan sanagt menekankan perkara ini kepada semua pelanggan yang datang.

Baru-baru ini kami di kedai repair laptop Kampung Pandan menerima sebuah laptop model Asus N56VZ. Laptop ini ada masalah dengan skrin pada asalnya disebabkan terjatuh. Jadi macam biasa, kami akan diagnos takut ada masalah lain lagi yang bersangkut paut. Setelah didiagnos dan didapati laptop ini tersangatlah panas. Jadi kami suggest kepada tuan punya laptop untuk servis cuci laptop Asus N56VZ ni.

SERVIS CUCI LAPTOP ASUS N56VZ | REPAIR LAPTOP KAMPUNG PANDAN 1
Laptop ada masalah skrin

Ternyata, lepas technician pakar kami di kedai repair laptop Kampung Pandan membuka keseluruhan bahagian laptop, didapati banyak habuk pada kipas dan lain-lain bahagian dalam motherboard laptop. Banyak kesan yang boleh terjadi akibat daripada masalah terkumpulnya habuk ni. Antaranya seperti masalah motherboard rosak, boleh short pada bahagian part yang lain termasuklah keyboard, hard disk dan lain-lain. Jadi, tuan punya laptop ni tersangatlah bijak dengan menerima cadangan kami untuk servis cuci laptop Asus N56VZ.

SERVIS CUCI LAPTOP ASUS N56VZ | REPAIR LAPTOP KAMPUNG PANDAN 2
Bahagian dalaman laptop

SERVIS CUCI LAPTOP ASUS N56VZ | REPAIR LAPTOP KAMPUNG PANDAN 3
Kipas dalam laptop

SERVIS CUCI LAPTOP ASUS N56VZ | REPAIR LAPTOP KAMPUNG PANDAN 4
Kipas yang banyak habuk

Lepas servis, laptop dah tak rasa panas yang terlampau lagi sama macam sebelum ni. Oh ya, kerja-kerja servis cuci laptop Asus N56VZ ni hanya mengambil masa tak sampai 2 jam sahaja. Jadi tuan punya laptop boleh terus guna laptop lepas kami servis dan repair skrin yang rosak awal tadi. Apa yang penting, kepuasan penggunaan laptop pelanggan dapat dimaksimumkan. Pelanggan happy, kami di kedai repair laptop Kampung Pandan pun happy!

SERVIS CUCI LAPTOP ASUS N56VZ | REPAIR LAPTOP KAMPUNG PANDAN 5
Laptop sudah siap

-->> Nak servis macam kami SERVIS CUCI LAPTOP ASUS N56VZ?

-->> Nak kami diagnos PERCUMA?

-->> Tercari-cari kedai REPAIR LAPTOP KAMPUNG PANDAN?

Anda boleh hubungi OKCS Kuala Lumpur:-

03-9202 2947 / 017-641 7084 (Whatsapp pun boleh)

Lokasi OKCS Kuala Lumpur:-

OKCS KL


Tiada ulasan: