[SOLVED] SKRIN ACER ASPIRE 4750 CRACK | REPAIR LAPTOP CHERAS

Kedai repair laptop Cheras menyelesaikan masalah laptop skrin Acer Aspire 4750 crack / pecah / retak


Artikel ini membincangkan tentang laptop skrin Acer Aspire 4750 crack / pecah / retak.
Banyak punca yang boleh sebabkan skrin laptop crack / pecah / retak. Baru-baru ini, kami menerima sebuah laptop model Acer yang mana skrinnya crack. Customer yang datang ni memberitahu kepada kami di kedai repair laptop Cheras, laptop beliau crack sebabnya secara tak sengaja letak barang dekat atas keyboard. Jadi masa nak tutup skrinnya ke bawah, terhempap dengan barang tersebut.

[SOLVED] SKRIN ACER ASPIRE 4750 CRACK | REPAIR LAPTOP CHERAS 1
Skrin laptop yang crack

Untuk pengetahuan anda, customer kami yang membawa laptop skrin Acer Aspire 4750 crack ni tadi merupakan seorang penuntut universiti tempatan. Beliau memerlukan sangat laptop untuk buat assignment. Bila dah jadi macam ni, memang banyak assignment yang tertunggak. Jadi, kami di kedai repair laptop Cheras sedaya upaya menyelesaikan masalah beliau secepat mungkin.

Selepas didiagnos oleh technician pakar kami di kedai repair laptop Cheras, didapati hanya skrin sahaja yang rosak, manakala pada bahagian keyboard laptop beliau tiada kerosakan dan masih boleh ditekan/digunakan. Jadi kami hanya menggantikan skrin Acer Aspire 4750 crack dengan yang baru dan original.

[SOLVED] SKRIN ACER ASPIRE 4750 CRACK | REPAIR LAPTOP CHERAS 2
Proses membuka frame depan


[SOLVED] SKRIN ACER ASPIRE 4750 CRACK | REPAIR LAPTOP CHERAS 3
Proses membuka cable kamera

[SOLVED] SKRIN ACER ASPIRE 4750 CRACK | REPAIR LAPTOP CHERAS 4
Proses membuka cable skrin

[SOLVED] SKRIN ACER ASPIRE 4750 CRACK | REPAIR LAPTOP CHERAS 5
Skrin yang sudah dibuka

Anggaran tak sampai 15 minit, kami di kedai repair laptop Cheras berjaya menyelesaikan masalah skrin Acer Aspire 4750 crack ni. Jadi tuan punya laptop boleh sambung semula menyiapkan assignment yang dah tertunggak sebelum ini. 

[SOLVED] SKRIN ACER ASPIRE 4750 CRACK | REPAIR LAPTOP CHERAS 6
Skrin baru sudah siap pasang

[SOLVED] SKRIN ACER ASPIRE 4750 CRACK | REPAIR LAPTOP CHERAS 7
Laptop sudah siap sepenuhnya

-->> Skrin laptop anda pun macam SKRIN ACER ASPIRE 4750 CRACK?

-->> Nak kami diagnos PERCUMA?

-->> Tercari-cari kedai REPAIR LAPTOP CHERAS?

Anda boleh hubungi OKCS Kuala Lumpur:-

03-9202 2947 / 017-641 7084 (Whatsapp pun boleh)

Lokasi OKCS Kuala Lumpur:-


  • 2 minit dari Kolej Universiti Poly-Tech Mara Taman Shamelin
  • 3 minit dari LRT Pandan Jaya
  • 5 minit dari Sunway Velocity Mall
  • 10 minit dari Pantai Hospital Ampang
  • 11 minit dari MyTown Shopping Mall
  • 12 minit dari Plaza Low Yat
  • 13 minit dari Tesco Extra Ampang
  • 20 minit dari Terminal Bersepadu Selatan (TBS)

OKCS KL


Tiada ulasan: