REPAIR CABLE MAGSAFE | OK COMPUTER SOLUTION



[SOLVED] REPAIR CABLE MAGSAFE | OK COMPUTER SOLUTION

Ramai yang masih tertanya tanya, dan mungkin juga ramai yang tidak tahu bahawa, magsafe yang putus masih boleh di repair!. Tapi berbaloikah untuk repair magsafe? nak repair Magsafe kat mana?

Ramai pelanggan telah datang ke ok computer solution di damansara mengadu mengenai cable magsafe putus! koyak! uzur! dan telah pon di modify dengan selotep serta alternative lain. Namun masih tidak berfungsi dengan baik.


Kabel Charger Macbook putus


Kabel Charger Macbook Luka
Masalah ini berlaku kerana charger macbook anda tidak dijaga dengan baik dan kurang cermat ketika menggulung kabel magsafe.

Tidak tahu dimana tempat repair magsafe? OKCS boleh bantu. kami tukar satu set kabel dc charger Macbook untuk 45W, 60W dan 85W, untuk kedua dua kepala magsafe L dan T.
Kabel dc charger Macbook satu set kepala L dan T

Proses penukaran kabel mengambil masa hampir 24jam waktu bekerja. Sekiranya stock kabel ready stock maka proceed pembaikian tidak  mengambil masa yang lama. Jika barang kehabisan stock, proses memakan masa 2-3 hari bekerja.

SLEEP, STANDBY & SAFE SLEEP MAC


Cable Magsafe putus wayar dalam

Cable Magsafe yang telah ditukar baru


Jangan buang Magsafe original anda yang dah koyak kabelnya!

Jangan beli Magsafe OEM yang tak original!

Nak beli Magsafe baru Original tapi harga mencecah RM300?

Kami ada penyelesaian!

Kami tukar kabel anda kepada baru!

Hanya RM100 sahaja

Semua jenis Magsafe

Magsafe 1 45W
Magsafe 1 60W
Magsafe 1 85W

Magsafe 2 45W
Magsafe 2 60W
Magsafe 2 85W 

Untuk semua jenis Macbook

Macbook Pro 13
Macbook Pro  15
MAcbook Pro 13 retina
Macbook Pro 15 Retina

Macbook Air 11
MAcbook Air 13

Tunggu apa lagi?

Pastikan yang original!

Jangan bazir beli barang tak original kalau kita boleh repair

.
✔Buka Setiap Isnin - Sabtu (Ahad Cuti)
✔F2F Diagnosis 10.00am -9.00pm
✔Checking Problem Free 👍
Boleh Whatsapp >>> http://601157856448.wasap.my


Cara bayaran ---> VISA / MASTERCARD / TUNAI / ONLINE TRANSFER

==========================================

Kalau jauh boleh pos kita repair kan
Pos ke Semenanjung Malaysia tambah RM8
Pos ke Sabah dan Sarawak tambah RM10
Pos dalam satu jam pun boleh (bayar upah runner sahaja)

Boleh datang ke KEDAI di Petaling Jaya
>>>> https://goo.gl/maps/Jwbt1XkrT6M2

Call OKCS PJ - 011-5785 6448
Boleh Whatsapp >>> http://601157856448.wasap.my