Testimoni


Pelanggan yang berpuas hati dengan servis kami. Agak-agak ada tak  gambar rakan anda di sini??


"Servis memang tip top, dah 2 kali dah datang sini" 
Azhar Sulaiman - Pelakon Popular



"Ana seronok betul datang sini, hebat diorang ni repair laptop" Akhil Hayy - Penyanyi, Penceramah Bebas


"Staf yang sangat peramah, rugi siapa yang tak servis laptop di sini"
Abdul Rahim - Penyanyi Kumpulan Nasyid In-Team


"They do a very good job, OK Computer Solution sangat hebat repair laptop"
Patrick Teoh - Pelakon Filem dan Personaliti Radio

"WOW! Repair iPhone 15 Minit je!"

Zuan Azmi - Pengacara Melodi
















































































































































































































































































































































































































































































































































































































baru membeli charger untuk macbook,.terima kasih okcs



 beli batteri laptop dgn harga yg murah,.tq

 harga spare part di sini sangat berpatutan


bersama bro besar OKCS

puas hati setelah repair dekstop di sini

 bersama warga OKCS.,.:)

 sangat gembira laptop dah elok,.

 repair laptop di sini memang power lah,..

saya kagum dgn warga OKCS, repair laptop saya sekejap sahaja,

 suke datang sini,..

saya datang nk repair laptop kt sini,.memang berbaloi

terbaik,.layanan mesra gitu,...

 kalau laptop rosak,.saya memang datang sini je,.

 dekstop yg dah elok di repair,..terbaik

 memang power servis di sini

 saya puas hati,.laptop saya dh elok,..,terima kasih
saya repair laptop dell saya di sini,.harga murah dan servis tip top
 saya suke datang sini maa.,.sngat cepat repair laptop saya
 servis di sini memang tip top.
bagus,.laptop saya dh elok,..,
 dapat tahu tips tentang laptop kt sini,..terima kasih
laptop saya baru ok bila datang sini
 terbaik la servis di sini

 saya repair laptop di sini,.

 sangat puas hati repair laptop kt OKCS,.

saya diberi layanan terbaik,..,:)

 warga okcs sangat ramah,.

 dah lebih 3 kali saya datang sini,.x mengecewakan,.

 laptop saya ok setelah di repair,.harga pun ok,.murah,..

memang bagus!!!...

 bersama krew OKCS yg expert

 saya baru repair keyboard di sini

good job,.,.great computer service,..,

 saya baru ambil laptop saya yg siap dibaiki,.tq

caya lah sama lu,..,OKCS power!!!

 tip top,.,..,

 memang berbaloi datang sini,..

 terbaik!!!

 suka la datang sini,..layanan terbaik,..servis pun bagus,..

 baru siap repair laptop,.memang sngt puas hati,..

 servis bagus

akak ni datang dari jauh sebab nk repair laptop,.

wajah ceria setelah laptop siap dibaiki,.

 boleh terus siapkan kerja saya dgn laptop yg baru dibaiki ni,.,.

 x sia2 saya ikut cadangan kawan saya untuk datang sini

laptop dh elok,..memang seronok,.,.

 baru hantar servis,..harga murah,.

 baru tukar skrin laptop

 saya selalu datang sini kalau ada masalah laptop

 diorang repair cepat,..respect la,..

memang xde tempat lain selain kt sini,..,yg servis power,..,

 anda juga harus datang sini,..baru percaya,,,

 ni laptop saya yg dh elok,..terima kasih...

harga berpatutan,..servis power,..huh

 senang berurusan di sini,...staf bagi layanan bagus,,,

ni laptop saya,..bru hntar repait kt sini,..

 saya baru tukar skrin,..harga memang sangat murah,.

 saya datang dari jauh,.sebab dh biasa servis kt sini,...

terima kasih kerana membaiki laptop saya,,.

servis mengagumkan,.!!!

baru hantar format dgn servis,,.siap ade diskaun harga lagi,..

 puas hati datang sini,..

 baru tukar keyboard laptop,.sekejap je pasang rupanya,..

 kami hantar repair pc kt sini,..sebab percaya servis kt sini terbaik,.

alhamdulillah,..siap sudah laptop saya yg rosak,..telah dibaiki,.,.

bagus,,len kali boleh datang lagi,.

terima kasih,,.servis mantap,...

kalau laptop rosak,..memang saya hantar sini,..hu2

 great job,..,i like it,.good service

saya memang pelanggan tetap kalau ade masalah laptop,..saya datang sini

 peace,..laptop saya dh elok,..terima kasih

 lepas ni.,bole datang sini lagi,.layanan memang ade klass

 laptop dh siap,..terima kasih,..

baru beli bateri laptop.,harga di sini murah,.

 bagus la servis kt sini,..terima kasih

saya puas hati hntar lptop repair  di sini

terbaik,..bole dtg lagi lepas ni kalau ade masalah,.



"Krew OKCS memang peramah, senang berkongsi nasihat dan penggunaan laptop yang betul" - Dato' Hj Shafie



"OK Computer Solution sangat cepat buat kerja, tak rugi tukar 2 skrin di sini" - Seng Kean Shaw



"Kedai ni susah nak jumpa, tapi sekali jumpa, berduyun-duyun orang datang" 



"Tak sia-sia datang dari jauh, layanan yang diberikan krew okcs sangat mesra" - Mohamad Afandi



"Alhamdulillah laptop dah siap sebelum saya masuk belajar sem baru, terima kasih kepada rakan saya sebab suggest repair di OK Computer Solution, amat berpuas hati" - Afiq & Arif Hilmi - Pelajar UiTM di Kelantan



"Tukar skrin di sini amat berpuas hati, dijamin original dan berkualiti tinggi, teruskan usaha membantu mereka yang memerlukan kepakaran anda" - Shahrizal


"Krew OKCS sangat peka terhadap masalah laptop anda, datang sini nak tukar keyboard, tapi masa buka laptop, habuk banyak dekat kipas, mereka terus suggest untuk servis laptop, siap dapat diskaun" - Laptop rakannya bernama Monica



"They always give the best, I'm very happy" - Rasiv


"Ingatkan lama nak repair skrin, rupanya kejap je, sangat puas hati" - Nur Farah Izati Zulkifli



"Terbaik, sebab beli bateri di sini, jaminan sangat tinggi, tak perlu risau" - Khadijah



"Servis di sini memang berbaloi, dulu nak hantar laptop pun takut-takut, sebab tak percaya, thanks okcs" - Afiq


"Servis yang anda takkan dapat kat mana-mana selain OK Computer Solution" - Irwan Irawan


"Tak payah susah-susah pergi tempat lain, adapter charger di sini sangat berpatutan" - Mohd Izuwan


"Saya lebih memilih OK Computer Solution untuk format laptop saya, terbaik" - Muhammad Sabirin



"Kepada mereka yang mempunya masalah  laptop, anda patut cuba dulu kedai ni, memang bagus"


"Tak sangka, kedai ni agak tersorok, tapi banyak betul laptop dekat sini nak repair, servis terbaik"


"Alhamdulillah, dulu susah nak buat kerja, lepas hantar ke sini, laptop kembali pulih dan boleh buat kerja seperti biasa"




"Sangat berpuas hati dengan OK COmputer Solution!"


"Saya akan bawa rakan-rakan yang lain ke OKCS, servis yang diberikan memuaskan"


"Tak payah hantar jauh-jauh, OK Computer Solution pun boleh buat"


"Terima kasih OK Computer Solution, akan datang lagi jika laptop rosak"



"Kualiti servis terbaik, satu-satunya kedai bumiputera yang saya percaya"


"Skrin dekat sini semua original, nasib baik tak tertipu dengan kedai lain" - Nor Effendi




"Sesiapa yang ada masalah laptop, datang je sini, terbaik" 




"Nasihat yang diberikan oleh krew OKCS sangat berguna, mereka memang expert" 



"Tak sangka laptop ni boleh repair lagi, OKCS terbaik"




"Krew OK Computer Solution buat kerja dengan pantas, kagum sangat2"




"Harga di sini amat berpatutan, jaminan pun tinggi" - Abu Hassan



"kalau servis dah cantik hati pun senang, senyum pun manis, janji OK" - En. Firdaus



"Kini masalah laptop saya dah selesai, laptop kesayangan saya dah ok semula, hope tidak ada apa-apa lagi masalah, tapi jika ada masalah lagi saya pasti akan ke Ok Computer Solution lagi"
-Nabila


"Ternyata servis serta kecekapan dari Ok Computer Solution amatlah saya berpuas hati dalam menyelesaikan masalah laptop saya, Terima Kasih saya ucapkan"
-En Mohd Shahrom



"Apa yang boleh saya katakan, Ok Computer Solution memang TERBAIK" -Muzani


"Masa yang diperlukan untuk menukar skrin laptop begitu sekejap, dan masa untuk menunggu pun tidaklah terlalu lama, ini yang dinamakan servis yang bagus, teruskan prestasi separti ini yang diharapkan oleh kami sebagai customer" - Ahmad Ridhwan




"Bukan sekadar menyelesaikan masalah laptop, tetapi Ok Coputer Solution tidak kedekut ilmu untuk dikongsi dengan customer mereka" - Qatadah


"Ini bukan kali pertama saya datang ke Ok Computer Solution untuk baiki laptop, tapi sudah beberapa kali kerana apa yang saya perlukan pasti ada di sini" - Irmawati 


"Bagi saya Ok Computer Solution perlu perbaiki tahap servis, agar barang yang diperlukan sentiasa mencukupi" - Zatul izzah


"Sangat berpuas hati dengan hasil kerja mereka, saya tidak rugi untuk datang ke sini, kepada mereka yang belum pernah datang sini patut mencubanya sendiri" - En. Fariq


"Menakjubkan servis yang diberikan, berbeza dengan kedai repair yang lain" - Yuriz


"Siap dapat voucher untuk servis akan datang, mereka sangat pandai menjaga pelanggan" - En. Md Ariffin Sukri


"Patutnya dari awal lagi saya datang ke sini..." - Islah



"Sangat kagum dengan OK Computer Solution, mereka tukar skrin sangat cepat" - Azri



"Nasib baik jumpa dengan kedai ni, ingatkan skrin laptop saya ni susah nak jumpa, rupanya dekat sini mereka simpan stok untuk skrin saya ni, terbaik" - En. Asrul


"Tiada kedai lain lagi yang setanding dengan servis yang diberikan di sini" - En. Muadz



"Jadi happy bila datang sini, mereka semua sangat ceria, seronok repair laptop di sini" - En. Shahrul



"Banyak tunjuk ajar yang diberikan oleh mereka tentang penjagaan laptop, terima kasih" - En. Mohd Nazri



"OK Computer Solution steady, kedai repair komputer no. 1" - Zack



"Saya akan suggest kedai ni dengan kawan-kawan yang lain, kedai terbaik" - Danial


"Sangat berbaloi untuk repair laptop di sini" - En. Nor Azman


"Krew OKCS sangat peramah, mereka sedia berkongsi apa jua tips" - En. Mohamad Khairil


"Orang cakap kalau laptop Compaq ni rosak, memang tak boleh repair dah, baik beli baru je, tapi nasib baik dapat jumpa kedai ni, mereka dapat menjimatkan perbelanjaan tanpa perlu membeli laptop yang baru" - En. Rosli



"Skrin laptop 13.3 inch pun mereka ada stok, siap dapat diskaun lagi walaupun jenis skrin ni susah nak jumpa.." - Arif


"Ingatkan laptop saya dah tak boleh nak diselamatkan bila problem motherboard, tapi bila dapat tahu OK Computer Solution boleh selesaikan tanpa tukar motherboard, lega rasanya" - Edie


"Kejap je rupanya tukar keyboard, memang terbaik, takde la kena tipu dekat tempat lain" - Kak Siti


"Mereka sangat prihatin dengan laptop customer, tak rugi datang sini.." - Mansor


"Berbaloi saya naik bas dari Genting datang ke sini, saya tahu servis di sini memang tidak mengecewakan" - Zel


"Nasib baik dapat jumpa kedai ni, kalau tidak tak tahu la macam mana kena tipu dengan kedai repair yang lain" - Sukri


"Servis mereka sangat gempak, mereka juga banyak mengajar tentang penjagaan laptop" - Mohd Hairul Akmal


"Saya lebih rela datang ke sini untuk repair laptop berbanding di Low Yat" - Sukrul


"Saya rasa semua customer akan happy kalau datang repair laptop ke sini" - Sarbudi Hamzah


"Mereka yang tidak pernah datang ke sini, memang sangat-sangat rugi, saya tak sangka ada kedai repair laptop macam ni, layanan mereka 1st class" - Aida



"Tiada tempat lain lagi sehebat OK Computer Solution" - Hariz



"Kedai ni sangat membantu kami, harap lepas ni dapat buka cawangan di Melaka" - En. Shahri dari Melaka


"Sangat kagum dengan hasil kerja mereka, lepas ni kalau laptop rosak, saya akan datang ke sini sahaja" - En. Nasir


"Mereka tak kedekut ilmu, banyak juga nasihat tentang penjagaan bateri laptop yang saya tak tahu sebelum ni, mereka bagi tahu" - Puan Rosliza binti Awi @ Setapa



"Kami sangat suka layanan yang diberikan oleh OK Computer Solution, mereka sangat baik.." - Arvin Vivek


"Tak sangka pula dekat sini ramai orang datang, memang patut la servis pun first class" - Mustafa Ahmad


"Sangat pantas mereka buat kerja, saya pun tak sangka boleh siap cepat, terima kasih OK Computer Solution" 


"OK Computer Solution memang sesuai dengan nama, semuanya OK" - Khairul Anuar


"Saya menyesal tak kenal tempat ni lebih awal, kedai ni memang susah nak cari, tapi customer tak putus-putus datang.." - Rafizal


"Tukar skrin siap dapat voucher" - Noreskumar


"Perkhidmatan yang mereka berikan terbaik dan berlainan dari kedai repair komputer yang lain" - Ady



"Tak perlu susah-susah nak pergi lowyat, dekat sini pun boleh repair laptop, servis memang terbaik.."


"Saya takkan cari kedai repair komputer yang lain selain OK Computer Solution, semoga rezeki bertambah.."


"Tak sangka boleh dapat harga PC macam ni...Amat berpatutan..!!"


"OK Computer Solution the best!!"


"OK Computer Solution sangat pakar menyelesaikan masalah laptop saya..!!"



"Tengok mereka buat kerja sangat berpengalaman, saya sangat berpuas hati dengan hasil kerja krew OK Computer Solution.."


"Servis yang terbaik dari mereka, tidak terdapat di mana mana tempat"


"Saya ingat skrin yang rosak tapi Ok Computer cakap motherboard rosak, nasib baik tak keluar duit lebih"


"Kedai ni memang best, servis mantop"


"Saya datang ke sini sebab harga yang reasonable daripada center yang cekik darah"


"Kedai yang popular dengan repair compaq punya problem"


"Tak payah tunggu lama lama, 15 minit dah siap tukar skrin"


"CQ40 memang bermasalah dan hanya mereka pakar menanganinya"


"Laptop kedua saya bawa ke sini, sangat berpuas hati"


"Nak tukar skin dengan cepat? Datang ke kedai ni"


"Kedai bumiputera terbaik masa kini, mari sama sama menyokong Ok Computer Solution"


"Banyak dah kedai saya hantar repair laptop ni, semua gagal dan saya beruntung dapat berjumpa dengan Ok Computer, laptop boleh digunakan semula"


"Baru tahu kedai ni power bab bab laptop compaq"


"Saya boleh diketegorikan sebagai pelanggan setia kedai ni"


"Sebelum hantar repair keadaan teruk sangat, datang je kedai tengok sihat macam mula mula beli"


"Tukar skrin 15 minit, memang jepun kedai ni"


"Kena belajar cara servis laptop pula lepas ni, asyik servis motor je"


"Ingat nak belajar macam mana nak cuci kipas laptop sekali banyak betul skru nak kena hafal, bagi dekat dorang jela setelkan"


"Motherboard rosak dan LAN port pun rosak Ok Computer selesaikanya, terbaik!"


"Saya tahu laptop compaq banyak masalah dan saya tahu yang pandai membaikinya adalah di sini"


"Pagi order petang dah boleh dapat barang, cekap mereka membuat kerja"


"Ok Computer Solution menolong saya dalam keadaan genting, terima kasih"


"Sekejap betul tukar skrin macam tukar baju"


"Siapa tak kenal kedai pakar repair CQ40"


"Saya pergi kedai komputer lain semua tiada stok untuk skrin saya ni mujurlah Ok Computer ada"


"3 bintang untuk kedai ni, pantas cekap dan berkualiti"


"Laptop saya model lama, tengok dekat mudah dorang cakap skrin model ini ada stok"


"Senang je tengok dorang tukar skrin ni, nak jadi agent boleh sangat"


"Bos kat sini member di U dulu, boleh la dapat diskaun"


"Saya sudah berjaya kini tiba giliran anda pula"


"Skrin murah dan berkualiti serta pasang sekejap, hanya di Ok Computer Solution"


"Mereka boleh repair fujitsu, sangat mengkagumkan"


"Ingat laptop lama ni nak buang tapi sayang, dengar OK Computer boleh buat terus datang ke sini"


"They nice to us and funny too"


"Kedai komputer terbaik abad ini, Plaza Low Yat pun kalah"


"Good services and i need send more laptop here, because i got discount"


"Walaupun saya pakai laptop yang sangat rare, mereka boleh membaikinya"


"Saya yakin mereka akan keluar paper satu hari nanti, servis terbaik dari ladang"


"Saya datang sebab kawan kawan suruh, lepas ni saya suruh kawan kawan saya yang lain datang ke sini pula"


"I came here for all problem, i trust them because they got quality in work"


"Beli adapter dapat diskaun repair laptop, pandai betul marketing mereka"


"Mereka memang pakar repair laptop CQ40, datang dan cuba sendiri"


"They very nice to me even i came here for email problems"


"Unbelievable star quality services, thanks" Mr Johan Cheong


"Saya ingat lama tukar skrin ni rupanya tak panas pun kerusi saya duduk dah siap"


"Laptop ok itu dah kira ok, Ok Computer Solution"


"Skrin susah nak cari tapi kat sini mintak la apa, jangan yang tak ada kat muka bumi sudah la"


"Mereka sangat best sebab saya dapat diskaun, beli adapter pun dapat diskaun"


"Terima kasih kerana menolong saya tidak membeli laptop baru"


"Patut ramai orang hantar laptop kat sini, saya pun join la sebab mereka expert pasal motherboard"


"Perjalanan yang jauh tidak sia sia, gembira melihat netbook boleh diguna kembali"


"Laptop saya sudah lagu tiada lagi lagging, terima kasih Ok Computer Solution"


"Dapat pakej format dapt diskaun pula tu, memang best"


"Macam tidak percaya mereka berjaya membaiki laptop saya" Muhd Raizat


"Serahkan saja kepada mereka pandailah mereka apa yang perlu dibuat" En Bukhari


"Senang berurusan dengan mereka, cepat dan pantas boleh bayar pakai kad kredit lagi" 


"Macam macam saya tukar kat sini dah jadi laptop baru pun" Cik Mira


"Thank you guys because you'll can repair my laptop, 5 star to them" Jiyeon Chang


"Tak rugi saya datang ke sini, sekejap je skrin saya bertukar ganti" Cik Adik Manis


"Ingat papan litar je yang rosak tapi keyboard pun rosak juga, nasib kat sini ada jual" En Asraf


"Saya ada kedai komputer sendiri tapi saya datang ke sini untuk skrin yang original" En Mohd Azizol dari Shah Alam


"Patutlah orang ramai datang ke kedai ni, baru saya tahu kenapa" En Idris Bidin


"Terbaik, kalau nak datang tukar skrin dengan cepat datanglah ke sini" En Mohd Shafiq


"Bila lagi kita nak tolong bangsa sendiri, masa ni lah kita tolong lagi-lagi servis mereka terbaik" Haji Nazif


"Saya tak percayalah mereka pasang skrin 30 minit sebab mereka pasang kurang daripada 30 minit" En. Wan Ahmad Fahmi


"Walaupun saya ni tak tahu pasal komputer tetapi mereka tidak kedekut ilmu untuk diajarkan kepada saya" En. Yusuf


"Ramai kawan-kawan saya cakap kedai ni speacialist Sony Vaio dan mereka membuktikanya" Chai Pak Long


"Saya hantar ke kedai semua surrender dan angkat tangan cuma kedai ni je yang boleh buat, memang power" En. Afiq dari UITM Shah Alam 


"Alangkah bagus kalau dorang ada kedai di Kuala Selangor. Saya datang ke sini untuk tukar keyboard yang ambil masa 10 minit xsampai" En. Shahril dari Kuala Selangor


"Tak terasa yang saya datang untuk tukar skrin, cepat betul" Cik Khairunnisa


"Pilihan yang bijak jika anda ke sini, mengkagumkan"


"Harga yang terbaik dari mereka, korang sepatutnya mencuba" En. Mohd Azanie


"Saya ingat laptop saya ni dah arwah bila dapat tau motherboard yang rosak tetapi saya tersenyum bila okcomputersolution call saya untuk mengambil laptop siap direpair" En. Muhammad Aizat


"Saya kagum dengan kerja mereka, bukan untuk mendapat keuntungan tetapi menolong orang yang memerlukan seperti saya ini" En. Fazirul Mubin dari Setapak


"Hanya mereka yang faham akan masalah komputer-komputer dan laptop-laptop saya" Mr. Nadar from Damansara Perdana


"Just one word, superb!" Merry from Pakistan


"Beruntung saya berkenalan dengan okcomputer, memang saya orang yang bertuah" En. Wazir


"Walaupun mereka baru berjumpa dengan laptop ini tetapi mereka cepat je repair" Mr Ong from Damansara Perdana 


"Thumb up for their service even just installing software" Navid from Iran


"Laptop saya ini memang laptop kesayangan dan mereka berjaya menyelamatkannya. Tugas mereka cukup sempurna kerana memudahkan kerja saya selepas ini" Cik Irfan


"Saya sangat gembira mereka berjaya repair laptop saya, hebat!" Nik Mohd Farid 


"Tuan punya kedai punya minat dengan saya, G-shock" En. Mohammad Haniff dari Bahau
Servis - Tukar LCD Skrin Compaq Presario Cq40


"Satu hari saya belajar mengenai komputer, mereka tidak kedekut ilmu" Mr. Kktan dari Damansara
Servis - Pc Format


"Ini adalah kedai komputer terbaik di dunia. Saya pernah repair laptop saya dengan percuma, tak percaya sila call saya. Ni number fon saya 0162800397, saya boleh dipercayai" En. Asraf Azman dari Kota Damansara
Servis - Tukar LED skrin Toshiba Nb200 dengan percuma


"Saya menyarankan agar crew ok computer ditambah untuk mengawal kemasukan customer yang semakin meningkat" En. Hairul Nizam
Servis - Repair Motherboard Compaq V3000


"Nasib baik mereka menyimpan stok-stok yang pelik macam laptop saya ni, kalau tak lama lagi la nak menunggu skrin baru" En. Anuarshah
Servis - Tukar LCD Skrin  Acer Emachine E705


"Mereka boleh lagi berborak sedangkan tangan sedang menukar skrin laptop saya. Hasil kerja tak macam orang bercakap, memang teliti" En. Mohd Asyraf dari Flora Damansara
Servis - Tukar LCD Acer Aspire 4520


"1st time jumpa kedai komputer tauke dia orang melayu lepas tu servis memang mengancam. Saya rasa macam mahu berhenti kerja dan bekerja di sini" En. Mu'izz
Servis - Repair Motherboard Acer Aspire 4736g


"Kan saya dah kata saya akan datang ke sini lagi" En. Qamarul
Servis -  Repair 3 Jenis Laptop Berlainan 


"Mesra mereka sehingga rasa tak nak balik ke rumah je, asyik sangat berborak" Pn. Nora dari Damansara
Servis - Tukar Hard Disk + Format Acer Aspire 4740g 


"Kedai user friendly kerana buka pada hari ahad memudahkan saya untuk menghantar laptop tanpa perlu cuti pada hari bekerja" En. Muhamad Azri
Servis - Tukar LCD Skrin Compaq Presario CQ40


"Saya boleh berkata yang mereka ini adalah pakar dalam membaiki laptop skrin, pergi sendiri baru anda percaya" En. Idham
Servis - Tukar LCD Skrin Hp Compaq Nx6330


"Saya kagum dengan mereka kerana hanya mengambil untung sedikit demi membantu pengguna-pengguna laptop seperti saya" En. M. Adib
Servis - Tukar LED Acer Aspire 4738z


"Tidak menyesal saya berurusan dengan mereka, servis yang terbaik mereka berikan" En. Hafiz (bukan nama sebenar)
Servis - Hp Pavilion Dv3000 Battery


"Sebelum ni mak saya pernah hantar repair laptop ni tapi harga mereka sangat tinggi berbanding harga disini. Saya ditipu hidup-hidup" En. Megat
Servis - Tukar LCD dan Keyboard Acer Aspire 4720


"Mereka berjaya membuat saya berasa sungguh teruja dengan menepati masa seperti yang dijanjikan" En. Afiq dari Bandar Utama
Servis - Format Compaq Cq43 + Tukar LCD Acer Aspire 4315


"Kadang-kadang kelakar juga mereka ni, habis semua mereka nak ajar kita. Sekarang saya tahu lah apa itu komputer" En. Hairil
Servis - Repair Motherboard Dell Vostro 1400


"Saya ingat lepas ni anak saya tak boleh pakai dah laptop ni tapi bila ada kawan cakap suruh hantar ke sini, terus saya hantar. Memang betul kata kawan saya mereka ini memang pakar" Pn. Azlinda
Servis - Repair Motherboard Toshiba Satelite C640


"Harga berpatutan, memang berbaloi bak kata iklan KAMDAR. Lepas ni saya mahu menghantar laptop ke sini lagi" En. Qamarul dari Damansara
Servis - Tukar LCD Acer Aspire 4540


"Mereka memberikan servis ibarat saya ini abang mereka. Good job ok computer solution" Mr. Boon Ken Tuck
Servis - Repair Motherboard Dell Inspiron 1420 


"Servis mereka mengalahkan servis di restoran saya" En. Azmal pemilik Restoran Seri Buluh Mutiara Damansara.
Servis - Format + KIS2012


"Jika mereka mengekalkan servis yang sangat bagus macam, saya yakin mereka akan berjaya menjadi kuasa besar dalam bidang pengkomputeran" En. Shahrizal dari IIUM.
Servis - Tukar LCD Acer Aspire One


"All what you want you'll find here. Good services" Mr. Yusuf dari Damansara Perdana
Servis - Keyboard Acer Aspire 4736G


"Saya datang kedai ni untuk beli adapter laptop tapi mereka memberi nasihat cara-cara menjaga laptop dengan free sahaja. Ternyata saya membeli dengan kedai yang betul " Encik Alex
Servis - Adapter CQ-40


"Crew kat sini ramah-ramah semuanya, dah macam adik saya. Mereka memberikan servis kepada customer dengan baik sekali" Ms. Mary dari Damansara Perdana
Servis - Kaspersky Internet Security 2012


"Saya kena bagitahu kepada semua warga Damansara khususnya dan Malaysia amnya bahawa kedai ini memang terbaik" Encik Nor Azmi dari Kota Damansara
Servis - Adapter CQ-42


"Order hari ni, esok dah sampai. kalau kat tempat lain mau 3 4 hari sampai adapter sony saya ni. Memang saya akan ke ok computer solution sebagai hospital bagi laptop saya" Afiq Haikal dari Kota Damansara.
Servis - Macbook Pro Adapter & Repair motherboard


"Tak payah banyak tanya kat kedai ni, datang je terus tukar skrin untuk netbook saya" En.Muhd Syukri dari Klang
Servis - Repair LED Skrin 10.1" Acer Aspire 522


"OK Computer Solution very good" Nur Rafizah dari Cheras (RafizahSupremaIkhlas)
Servis - Cuci kipas HP Compaq V5000


"Banyak kepakaran mengenai laptop dikongsikan kepada saya oleh crew OK Computer Solution ini. Kini saya bukan buta laptop lagi" En.Nazaruddin
Servis - Membaiki laptop HP Compaq Presario CQ40 dan beli Kaspersky Internet Security 2012


"Saya datang lagi untuk laptop kedua saya" En.Syamil dari Damansara Damai
Servis - Membaiki laptop HP Pavilion tx1000


"Saya sudah menjadi agen sah kepada OK Computer Solution walaupun pada mulanya hanya menjadi pelanggan tetap, banyak kelebihan yang diperolehi bila jadi agen ni" En.Azizi Masnan dari Shah Alam (Freelancer)
Servis - Macam-macam servis laptop dan komputer


"Saya dah repair lcd skrin dengan kedai ini, servisnya bagus dan berkualiti. Dapat diskaun pula, ada lagi satu laptop saya nak hantar ke kedai ini" En.Muhammad Kamal dari Petaling Jaya
Servis - Repair LCD Screen 14.1" HP Compaq Presario CQ40


"Kami bagi two thumbs up untuk servis terbaik OK Computer Solution" En.Hairil dari Klang
Servis - Tukar LED Skrin Lenovo Z460 dan Dell Inspiron N4030 serta hantar laptop Dell model lama untuk repair motherboard dengan kami.


"Kedai ni la yang saya cakap boleh repair laptop saya ni, takda tempat lain dah. Semua kedai saya hantar memang tak dapat repair" En.Mohd Naim dari Klang
Servis - Repair motherboard Acer Aspire 5920


"Mereka memang cekap dan cepat untuk tukar skrin laptop saya, tak perlu nak tunggu seminggu terus tukar on the spot" En.Haris Fadillah Yusof
Servis - Tukar LCD Skrin Acer Aspire 4920


"Tak perlu bersusah payah pergi ke dalam Low Yat, saya just call sahaja OK Computer ini dan esok harinya terus dapat skrin untuk laptop saya" En.Mohd Sharkan
Servis - Tukar LCD Skrin HP Compaq C700


"Saya tak sangka mereka dapat kurangkan kos repair laptop saya ini pada kadar yang berpatutan" En.Ahmad Zafri dari Perak
Servis - Membaiki Motherboard HP Pavilion TX1000


"Senang dan mudah untuk berurusan dengan OK Computer Solution ini" En.Azraqall Badrul dari INTAN
Servis - Tukar keyboard HP Compaq 110b


"I came here because of their service" Mr.Lee Jun Yan
Servis - Membaiki skrin


"Terima kasih OK Computer Solution kerana telah membantu saya repair laptop ni, kalau tak memang tak tahu la macamana Final Project saya nanti" En.Hazim dari UITM Shah Alam
Servis - Membaiki Motherboard Compaq Presario CQ40


"Saya dapat tahu kedai OK Computer Solution ni pun melalui rakan, servisnya amat bagus sekali" En.Halim
Servis - Tukar LCD Skrin 14.1" Acer Aspire 4920


"I Love OK Computer Solution" En.Radzi
Servis - Repair/Tukar LED Skrin 14.0" Toshiba Satellite C640
p/s - Muka En.Radzi ini macam pelakon la. Credit kerana sabar menunggu.


"Saya pernah bukak nak repair laptop ni tapi tak berjaya. Lepas tu hantar dekat OK Computer Solution selepas 4 hari dah ok" En.Syamil dari Damansara Damai
Servis - Membaiki motherboard HP Compaq Presario CQ40


"Kos yang amat berbaloi untuk repair motherboard dan skrin laptop saya. Tak perlu beli laptop yang baru pun takpa" En.Syed
Servis - Membaiki Motherboard dan tukar skrin Acer Aspire 4530


"Saya percaya mereka amat pakar dalam membaiki laptop anda juga" En.Nizar Sham
Servis - Membaiki Motherboard Acer Aspire 4736Z dan cuci kipas


"First time ada kedai ambil gambar saya, seperti dihargai. Terima kasih" Miss Suzanne
Servis - Repair CPU
"OK Computer Solution kena tambah cawangan di sekitar KL dan Selangor supaya pelanggan seperti saya ni senang nak datang lain kali" En.Hasrul
Servis - Repair Motherboard HP Compaq Presario dan beli adapter


"Kami dah pergi survey ke semua kedai komputer lain, semuanya mahal nak tukar skrin. Kat sini sahaja berpatutan dan ORIGINAL yang pengting. Sangat sesuai untuk pelajar seperti kami" Parasu dan Sandro dari Subang (POLISAS Student)
Servis - Repair LCD Skrin Acer Aspire 4935G


"Saya datang dari jauh semata-mata nak repair laptop saya dengan OK Computer Solution sahaja tau" En.Mohd Haris dari Taiping, Perak
Servis - Repair Laprop Asus A8H


"Pada mulanya saya tengok mereka ada post mengenai tukar skrin dalam internet cuma 15 minit sahaja, saya kurang percaya kalau tak cuba sendiri. Dah datang tukar di sini tak payah cerita la" En.Habib Labib dari Shah Alam
Servis - Repair LED Screen Acer Aspire 4736G


"Saya beli laptop ni yang used punya, pakai tak sampai 2 minggu terus rosak motherboard. Nasiblah ada OK Computer Solution yang telah menyelamatkan laptop saya ni" En.Khairul Azhar dari Petaling Jaya
Servis - Membaiki Motherboard Compaq Presario V3000


"Kami dah jumpa kedai membaiki milik orang Melayu di sini, memang takda kedai lain dah yang kami cari lepas ni" En.Saiful bersama rakan sekerjanya yang sempoi dari Klang
Servis - Membaiki Motherboard Compaq Presario V3500


"Dekat Shah Alam tak ada specialist untuk tukar skrin laptop saya ni. Kat sini je yang ada, bila nak buka cawangan di Shah Alam?" En.Za'im dari Shah Alam
Servis - Tukar LED Skrin 14.0" MSI CX420


"Kedai ni style betul siap ambil gambar saya lagi, takkan nak bergambar biasa-biasa je kot" En.Zahir Producer Rancangan Realiti VERSUS
Servis - Membaiki Motherboard ASUS A52J


"OK Computer Solution memang sangat terkenal dalam kalangan pelajar UIA Gombak, sebab itu kami tidak pergi ke tempat lain untuk repair laptop. Di sini sahaja yang kami percayai" Cik Fathihah bersama-sama rakan dari UIA Gombak
Servis - Membaiki Motherboard HP Compaq Presario CQ40


"Saya nasihatkan kepada semua kedai komputer di luar sana, belajar la daripada OK Computer Solution. Dah la murah, dapat diskaun lagi" En.Azizul dari Jalan Kuching
Servis - Tukar LED Skrin 10.1" HP Mini 210 dan beli adapter Acer


"Terima kasih la OK Computer Solution, saya amat berharap kedai ini dapat membuka cawangan di UIA Gombak kerana ramai student seperti saya memerlukan kedai komputer seperti ini" En.Nizam pelajar cemerlang UIA Gombak
Servis - Tukar LED Skrin 14.0" Dell Inspiron 1440 dan beli adapter Dell


"Saya ingat 2 jam nak tukar skrin, rupa-rupanya 15 minit je. Baru nak panas punggung dah siap" Ayah kepada Nurul Aziemah
Servis - Tukar LED Skrin 14.0" Acer Aspire 4738G


"Saya datang ke sini kerana LCD mereka Original, dah la Original murah pula, memang berbaloi lah" En.Fauzan dari Shah Alam
Servis - Tukar LED Skrin 14.0" Dell Inspiron N4110


"Walaupun saya ni engineer kapal terbang MAS, tapi kalau bab-bab repair laptop ni saya serahkan kepada OK Computer Solution" En.M.Izzat Engineer dari MAS Airlines
Servis - Tukar LED Skrin 10.1" HP Mini 110


"Saya hantar laptop saya ke Low Yat semua tak boleh buat, last-last kedai ni jugak yang boleh selesaikan masalah saya. Tak sangka ada jugak kedai Melayu macam ni" - En.Asrol (GBB) dari Sg.Buloh
Servis - Membaiki Motherboard Lenovo S10-3S


"Tauke kedai memang sempoi, panggil customer tuan, very humble, saya cadangkan rakan-rakan yang mempunyai masalah pengkomputeran boleh pergi ke kedai OK Computer Solution di Damansara Perdana" En.Anep
Servis - Membaiki Motherboard Sony Vaio 


"Ayah saya pelik kenapa saya bawa dia datang untuk tukar skrin laptop saya di sini, dah datang baru dia tahu macamana keadaannya" Muhaimin dari Klang
Servis - Tukar LED Skrin 14.0" Dell Inspiron N4010


"OK Computer Solution takda cawangan di Terengganu ke?" Puan Shahriza dari Kuala Terengganu
Servis - Tukar LED Skrin 10.1" HP Mini


"Sebelum saya ke sini sempat dulu saya survey di beberapa kedai lain, tetapi di sini adalah kedai yang paling berpatutan untuk menggantikan skrin laptop saya" - En.Saharum dari Puchong
Servis - Tukar LCD Skrin 14.1" Compaq Presario CQ40


"Dah dua kali saya datang ke sini, ternyata mereka tidak mengecewakan saya" - En.Herman Penjawat Awam
Servis - Membaiki Motherboard


"Saya datang dari Batu Pahat UTHM semata-mata untuk ke sini kerana saya tahu reputasi mereka sebagai kedai komputer yang terbaik untuk saya. Lepas ni, saya akan repair lagi satu komputer milik saya dengan kedai ini" En.Amad dari UTHM, Batu Pahat
Servis - Tukar keyboard Acer Aspire 4738 dan beli adapter Dell



"Saya amat berpuas hati dengan servis yang diberikan oleh krew OK Computer Solution, tak sia-sia saya datang dari jauh" En.Faizal dari Puchong
Servis - Tukar LED Skrin 10.1" Lenovo S10-3C


"Saya percaya krew-krew OK Computer Solution dapat pasang skrin baru saya tak lebih 15 minit" En.Hafsham
Servis - Tukar LED Skrin 14.0" Acer Aspire 4752G


"OK Computer Solution best!" Puan Aznita dari Cyberjaya
Servis - Tukar LED Skrin 14.0" Lenovo G470


"Saya tak tahu nak hantar kat mana laptop saya ni selain di OK Computer Solution kerana mereka jujur dalam meniaga" En.Muhammad Daniel
Servis - Tukar LED Skrin 10.1" Lenovo S100


"Susah betul nak cari kedai ni, saya sampai sesat nak jumpa mereka. Tapi itu tak melemahkan semangat saya untuk datang tukar skrin dengan OK Computer Solution" En.Sabre dari Damansara
Servis - Tukar LED Skrin 10.1" Acer Aspire One D255



Mr.Siva dari Klang
Servis - Tukar LED skrin Dell Studio XPS 1340


"Saya sebagai orang Cina pun mempercayai kerja mereka , tak tahu lah anda"
Michael Ong
Servis - Membaiki Motherboard Dell Studio 1558


Omar Haffiz dari Kota Damansara
Servis - Tukar LCD Skrin Acer Extensa 4630Z


Mohd Hafiz dari Damansara
Servis - Beli bateri dan format laptop HP Pavilion G42


En.Mohd Ibrahim
Servis - Membaiki Motherboard Compaq Kebiasaan iaitu CQ40


"All my Iraqi's friend recommend this place because of their sincerity in business
Puan.Afraa warga Iraq
Servis - Install Kaspersky Internet Security 2012 untuk model laptop HP Pavilion G4


En.Izuan dari Damansara Damai
Servis - Tukar LCD Skrin Acer Aspire 4530


En.Khairul Anuar dari Seremban
Servis - Membaiki Motherboard Toshiba Satellite L200


En.Mohd Hafizi dari Keramat
Servis - Tukar LED Skrin Lenovo S-10


En.Suhaizad Sulaiman dari Nilai, Negeri Sembilan
Servis - Tukar LED Skrin Acer Aspire TimelineX 4830TG


En.Saufee dari Keramat, Kuala Lumpur
Servis - Tukar LED Skrin HP Mini 110


En.Paizal dari Klang (Agen)
0162811574
Servis - Tukar Skrin Netbook 1Malaysia Natsys


En.Helmi dari Kelana Jaya
Servis - Membaiki Motherboard Compaq Presario M2000


En. Suzaini dari Sepang
Servis - Format Pakej
p/s - datang jauh-jauh, terbaik lah!


En.Mohd Hakim dan En.Mohd Khalid dari Subang Jaya
Servis - Tukar Skrin Acer Aspire 4730Z


Mr.Chong
Servis - Tukar Skrin Lenovo Thinkpad X100E


En.Shukri
Servis - Membaiki Motherboard Dell Inspiron E6400


En.Najmuddeen dari Kota Damansara
Servis - Tukar LCD Skrin 14.1'' Compaq Presario V3000


En.Hasrulnisham dari Kota Damansara
Servis - Tukar LCD Skrin 14.1'' Acer Aspire 4730Z


En.Rezza
Servis - Membaiki 'Motherboard' Acer Aspire 3683


"OK Computer Solution bagus!" En.Mustaqim dan En.Suhaimi dari DBKL
Servis - Tukar Keyboard Acer Aspire 4750 dan tukar Inverter MIMOS


"OK Computer Solution taknak bukak cawangan di Shah Alam ke? Senang sikit kami student UITM Shah Alam nak hantar laptop" En.Ebie Pelajar Jurusan Hartanah PHD dari UITM Shah Alam
Servis - Tukar LCD Skrin Compaq Presario V3000

"15 minit sahaja. mereka memang serius dengan apa yang dilakukan"
En.Walid
Servis - Tukar LCD Skrin Acer Aspire 


"Mudah kerja saya selepas ini selepas mengetahui ada kedai komputer bumiputra macam ni" En.Johari
Servis - Tukar LCD Skrin Dell Inspiron 1420
p/s - Anaknya comelkan. :)


" Tak sempat panas bontot skrin dah siap pasang, hebat!" En.Zuhaili
Servis - Tukar LED Skrin Asus K43U

"Servis yang pantas, krew-krew yang peramah. Saya pasti akan promote kepada kawan-kawan saya" - Mr.Ray dari Shah Alam
Servis : Tukar LED Screen Toshiba Satellite L645

"Saya bernasib baik dapat mengenali OK Computer Solution, servis yang sangat memuaskan hati" - Tuan Fitri dari Damansara
Servis - Repair Notebook Samsung RV413L

"Sungguh berbaloi perjalanan saya dari Rawang ke sini, 15 minit siap LCD saya ditukar. Terima kasih OK Computer Solution" - En.Azman dari Bukit Beruntung, Rawang.
Servis - Tukar LED Screen 14.0" Acer Spire 4738Z


"Saya sanggup memandu dari Kuala Selangor kerana saya tahu khidmat yang diberikan oleh krew OK Computer Solution memang sangat baik" - Cik Komathi dari Kuala Selangor. 
Servis - Membaiki keyboard Acer Aspire 4738


"Saya direkemen oleh tunang saya dari Johor Bharu untuk membaiki laptop saya di sini, ternyata reputasi OK Computer Solution memang seperti yang diperkatakan" - Cik Thava dari Kuala Selangor.
Servis - Tukar LED Screen 14.0" Toshiba C640


"Saya dari bahagian I.T Universiti Malaya amat berpuashati dengan hasil kerja OK Computer Solution" - En.Ezali dari Universiti Malaya.
Servis - Tukar LED Screen 14.0" Acer Aspire 4750Z

"Saya ada membuat review di blog saya tentang khidmat OK Computer Solution, memang TERBAIK" - En.Taufiq dari UNISEL.
Servis - Membaiki 'Motherboard' Compaq CQ40 


"Good job! Layanan yang mesra daripada krew OK Computer Solution" - En.Raha dari Damansara
Servis - Membaiki 'Motherboard' HP Pavilion DV2


"Kedai membaiki komputer yang amat berbeza berbanding di tempat lain. Saya terkesima dengan layanan mereka" - En.Rizz dari Puchong
Servis - Tukar LCD Screen 14.1" Acer Aspire 4530


"Semua laptop saya diservis oleh OK Computer Solution. Saya amat mempercayai mereka" - Cik Rusita dari Damansara
Servis - Membaiki 'Motherboard' Compaq V3000 


"Saya selalu hantar komputer ke sini kerana kejujuran mereka" - En.Mahadee dari Taman Tun Dr Ismail
Servis - Tukar hard disk CPU HP

"OK Computer Solution is definitely my choice" - Mr.Archibong dari Damansara
Servis - Beli adapter Acer Aspire 4738Z


"Saya dan rakan-rakan memang menghantar laptop kami ke sini bila ada masalah" - Chin Yuen Nen dari Lincoln College
Servis - Tukar LED Screen 14.0" Compaq Presario CQ42


"Sudah banyak kedai saya hantar untuk repair skrin laptop saya, tetapi kedai ini juga dapat selesaikan masalah saya" - En.Husainei
Servis - Tukar LED Screen 13.3" Sony Vaio SZ
"Semua kawan Bangladesh saya datang ke kedai ini kerana tahu kedai ini murah berbanding kedai-kedai lain. Mereka juga tidak melayan seperti kami ini orang luar dan kami rasa amat dihargai oleh mereka" - Ikram dari Bangladesh
Servis - Membaiki laptop BenQ JoyBook Lama
"Ini adalah kali ketiga saya datang ke OK Computer Solution untuk membaiki netbook saya. Sangat bagus" - Kelvin dari Damansara
Servis - Format Toshiba NB520
"Mula-mula saya nak tukar lcd, tapi yang rosak cuma inverter-nya sahaja. Mereka sangat jujur bagitahu saya apa masalah sebenar, tak macam kedai lain" - Salahudin dari Terengganu
Servis - Menggantikan 'Inverter' Acer Aspire 4530
"Saya datang ke sini kerana direkemenkan dengan rakan serumah saya. Harga mereka ternyata lebih murah dari tempat lain" - Mohd Aliff Imran dari City College, Damansara
Servis - Tukar LED Screen 14.0" Acer Aspire 4253


"Ternyata janji mereka 15 minit LCD siap pasang adalah benar. Tak pernah saya jumpa orang tukar LCD sepantas ini" - En.Mohd Faizol dari Shah Alam
Servis - Tukar LED Screen 15.6" HP Pavilion DV6


"OK Computer Solution adalah tempat untuk pelajar seperti saya membaiki laptop kerana kos sangat munasabah berbanding kedai komputer yang lain" - Cik Noorzetty dari UKM Bangi
Servis - Tukar LED Screen 14.0" Acer Aspire 4736G


"Memang berbeza. Harga untuk menukar skrin di sini amat murah berbanding di Sabah" - En.Madrizal dari Sabah
Servis - Tukar LED Screen 14.1" Dell Inspiron 1420


"Servis yang pantas dan cekap daripada krew OK Computer Solution, layanan mereka juga begitu mesra terhadap kami. Seperti melayan tetamu yang bertandang ke rumah" - Aunty K-rie dari Setapak (Owner K'rie Exclusive Flora) 
Servis - Tukar LED Screen 14.0" Dell Insprion N4010


"Sebelum ni laptop saya tak boleh ON langsung, tetapi mereka berjaya menghidupkannya dalam masa satu hari. Thanks krew OK Computer Solution" - Miqdad dari Sri Damansara
Servis - Membaiki Toshiba M100
"Kami amat rasa berbesar hati kerana dapat menemui kedai ini dan kami amat berpuashati dengan servis yang diberikan oleh krew OK Computer Solution. Siap dapat free gift lagi" - Lee dari Sg.Buloh
Servis - Tukar LED Screen 14.0"  Compaq CQ42


"Lepas ini saya akan hantar semua laptop saya yang rosak ke sini, kerana saya percaya kerja mereka" - Dass dari Sentul
Servis - Tukar LED Screen 14.0" Toshiba Satellite L510


"Saya disarankan oleh krew OK Computer Solution supaya tidak membaiki laptop saya kerana kos untuk membaiki laptop ini adalah sangat tinggi. Saya amat berterima kasih di atas kejujuran mereka" - Ridewan dari Kuala Lumpur
Servis - Cuba membaiki Acer Aspire 4520
"Harga yang amat-amat berpatutan diberikan oleh krew OK Computer Solution dan saya sangat berterima kasih kepada rakan saya kerana telah memperkenalkan saya dengan OK Computer Solution ini" - En.Shahlan dari Kota Damansara
Servis - Membaiki 'Motherboard' Dell Vostro 1400
"My laptop always had a problem. By sending my laptop to this Computer Shop, everything were fixed. Thank you OK Computer Solution" - Pilot dari Lincoln College
Servis - Format Dell Inspiron N5010 (Windows 7)
"Servis yang pantas dan tuntas daripada krew OK Computer Solution" - En.Azriem dari Gombak
Servis - Tukar LED Screen Acer Ferrari One 200
"Tidak perlu berasa bosan untuk menunggu LED saya digantikan dengan yang baru kerana tempoh pemasangan cuma mengambil 15 minit sahaja" - En.Shamsul dari IPK Kuala Lumpur
Servis - Tukar LED HP Mini 110
"Walaupun LCD laptop saya susah untuk didapati di pasaran sekarang, tetapi OK Computer Solution telah dapat menggantikan laptop saya dengan LCD yang baru. Terima kasih" - Muhd Aliff Darwis dari UUM, Kedah
Servis - Tukar LCD Skrin MSI MegaBook
"Terima kasih OK Computer kerana membaiki laptop saya" - En.Azam dari Kota Damansara
Servis - Membaiki 'Motherboard' Acer Aspire 4738
"Saya menghantar laptop saya untuk tukar LCD kerana saya tau harga untuk menukar sekeping LCD di sini amat murah berbanding di tempat lain" - Allauddin dari Petaling Jaya
Servis - Tukar LED Screen Compaq Presario CQ35
"Krew OK Computer Solution yang amat sporting memberikan saya perasaan ingin menghantar kesemua laptop yang rosak ke kedai ini" - En.Faris dari Ketua Unit IT HRS Consultant Sdn.Bhd, Damansara
Servis - Membaiki laptop Toshiba M200
"Ini lah satu-satunya pusat komputer yang akan saya temui jika ada masalah mengenai laptop" - En.Yusdi dari Putrajaya
Servis - Membaiki 'Motherboard' Compaq Presario CQ40
"Wah!Layanan yang lain daripada lain diberikan kepada kami oleh krew OK Computer Solution" - Eizaz dari UITM Shah Alam
Servis - Beli adapter Acer Aspire 4520
"This computer shop is awesome!" - Mr.Stevenson dari Lincoln College
Servis - Tukar 'hard disk' baru dan format Dell Inspiron N5010
"Layanan mesra yang diberikan oleh krew OK Computer Solution" - En.Rosley dari New Zealand
Servis - Install Software Acer Aspire One
"Saya rasa amat berbangga kerana laptop saya berjaya dibaiki oleh OK Computer Solution" - Mohd Asri dari Petaling Jaya
Servis - Membaiki 'Motherboard' Acer Aspire 2930
"Thanks to all of OK Computer Solution's crew, they have save all of my important files" - Mr.Ramin dari Syria
Servis - Format Toshiba Satellite L40
"OK Computer Solution adalah kedai komputer terbaik untuk saya" - En.Hafidz dari Jabatan Kastam Diraja Malaysia Kelana Jaya
Servis - Tukar LED Skrin Lenovo G460
"OK Computer Solution banyak membantu kerja-kerja saya" - Daniel dari Bangsar
Servis - Tukar LED Skrin Samsung R440
"Terbaik. Saya sangat-sangat merekemenkan kedai ini" - Nik dari Damansara
Servis - Pakej format berserta Kaspersky Internet Security 2012 Compaq Presario C700
"Saya amat berpuashati dengan khidmat yang diberikan. Terima kasih" - Daya dari Damansara
Servis - Pakej format berserta Kaspersky Internet Security 2012 CPU Hewlett Packard
"Ada voucher dan free gift lagi" - Jufri dari Bukit Jalil
Servis - Tukar LCD Skrin Dell Inspiron 1420
"Saya baru je beli Power Supply yang baru untuk CPU saya. Beberapa hari saya guna tiba-tiba je rosak. So, saya pun terbaca dalam iklan internet yang OK Computer Solution boleh membaiki Power Supply untuk CPU. Ternyata, sampai ke hari ini prestasi CPU saya amat memuaskan." En.Shahril dari Damansara
Servis - Menukar Power Supply untuk CPU HP
"Susah sekali untuk saya jumpa kedai repair komputer milik bumiputera di area Selangor ini. Selepas saya menghantar laptop saya ke OK Computer Solution, apa yang saya sedar saya tidak akan dapat layanan seperti ini di tempat lain. Nak tahu bagaimana layanan mereka?Datanglah sendiri ke kedai ini." - En.Azhari dari Sg.Buloh
Servis - Format dan beli bateri Acer Aspire 2920
"Sebelum ni laptop saya lembab sangat, selepas saya hantar kepada OK Computer Solution entah apa benda dia orang buat laju la pulak laptop saya ni. Taksub saya sampai sekarang" - Cik Putri Ayu dari Kg.Baru
Servis - Pakej format berserta Kaspersky Internet Security 2012
"Saya difahamkan oleh krew OK Computer Solution bahawa model laptop saya ni seringkali menjadi masalah berkaitan dengan motherboard. Itu yang saya risau takut kosnya mahal. Tapi masalah saya selesai apabila dapat tahu kosnya amat berpatutan dengan jaminan yang diberikan oleh kedai ini." En.Shahril dari Sg.Buloh
Servis - Membaiki 'Motherboard' Compaq Presario CQ40
"Terima kasih OK Computer Solution. Mereka mempunyai krew yang jujur dan amanah kerana tidak menukar setiap barang yang ada dalam laptop saya seperti ram dan hard disk. Pastinya ini adalah kedai repair komputer terbaik untuk saya" - En.Hanif dari Kelana Jaya
Servis - Membaiki 'Motherboard' Acer Aspire 4551
"Walaupun hard disk saya rosak dan terpaksa ditukar dengan yang baru tetapi semua kerja-kerja saya dapat diselamatkan oleh mereka. Syabas OK Computer Solution" - Mr.Joe dari Damansara
Servis - Tukar hard disk dan format Netbook Acer Aspire One
"Kami sangat gembira kerana dapat servis yang diberikan oleh krew OK Computer Solution ini lain daripada yang lain" - Cik Eidahani dari Sri Gombak
Servis - Membaiki 'Motherboard' berserta Kaspersky Internet Security 2012 untuk HP Pavilion tx2000
"OK Computer Solution sangat cool" En.Shahrezza
Servis - Beli adapter Dell
"Jika ada kawan-kawan ataupun saudara-mara yang ingin tukar LCD skrin yang rosak, sila lah datang ke kedai ini. Mereka cuma mengambil masa 15 minit untuk tukar skrin laptop saya. Ini sudah kali yang kedua saya ke OK Computer Solution" - En.Fadzil dari Klang
Servis - Tukar LED Skrin Toshiba Satellite C640
"Saya berasa sangat hairan dan pelik kerana tidak pernah lagi saya dilayan seperti ini. Mereka amat ramah dan ini lah kali pertama saya berjumpa dengan kedai repair komputer yang ingin mengambil gambar saya. Saya rasa sungguh terharu" - En.Esmael dari Subang Jaya
Servis - Tukar Hard Disk Acer Aspire
"Sangat cepat mereka tukar LCD Skrin saya. Macam ni saya ingin datang lagi lah ke OK Computer Solution." - Alex Lim dari Klang
Servis - Tukar LED Skrin 14.0 Acer Aspire 4752G
"Jikalau ada sesiapa yang memerlukan pertolongan untuk mendapatkan khidmat nasihat mengenai komputer atau laptop, OK Computer Solution lah tempatnya"


No comments: