LAPTOP TERTUMPAH AIR | REPAIR LAPTOP DAMANSARA PERDANA

LAPTOP TERTUMPAH AIR DISELESAIKAN OLEH KEDAI REPAIR LAPTOP DAMANSARA PERDANA
Baru-baru ini kami ada menerima sebuah laptop model Asus K43U dari seorang pelanggan. Masalah yang dihadapi ialah laptop tertumpah air. Sangat berbahaya jika perkara ini terjadi. Kebetulan owner laptop ni tengah ber'facebook, kemudian secara tidak sengaja, tangannya tertolak cawan yang berisi air lalu tertumpah di atas keyboard.

Pada mulanya owner laptop ni nak hantar ke Asus untuk warranty, tapi dah masuk air, jadi warranty tak cover kes laptop tertumpah air macam ni dan terus kena tukar motherboard dengan kos RM1200. Terkejut juga la owner laptop ni dengan kos yang agak mahal. Nasib baik member beliau ada suggest tentang kepakaran Ok Computer Solution dalam menyelesaikan masalah ini.

Kami menawarkan servis dimana kedai-kedai lain tak mampu nak buat dengan kes laptop tertumpah air macam ni. Termasuklah Asus. Kami menyelesaikan masalah laptop ini tanpa perlu menukar motherboard yang mana kosnya sangat tinggi. Dan untuk pengetahuan, kami berjaya menyelesaikan masalah laptop ini hanya dengan harga 1/3 daripada kos yang ditawarkan oleh pihak ASUS tanpa perlu menukar motherboard baru.
Kami memberikan penyelesaian utama dengan kos yang sangat munasabah. Customer gembira, kami juga turut tumpang gembira.


artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang water damaged, laptop masuk air, repair laptop asus, asus k43u, repair laptop, water damage, laptop repair, repair computer, repairing laptop, repair laptop damansara perdana, laptop tertumpah air, laptop motherboard repair, repair a laptop, water damage repairs, ok computer solution


Jika anda merasakan artikel laptop tertumpah air ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.Tak tahu dimana tempat repair laptop Damansara Perdana ?

Bagi yang berada di kawasan Kuala Lumpur dan Selangor

Anda boleh hubungi kami melalui:
  • WhatsApp/Messenger
Customer Careline OKCS
  • Hotline 
= 0377316761

Dan anda boleh datang terus ke OKCS di Damansara Perdana. 
Lokasi OKCS Damansara Perdana:

  • 2 minit dari Empire Damansara
  • 3 minit dari IKEA
  • 10 minit dari Sungai Penchala
  • 17 minit dari Kepong
  • 20 minit dari Sungai Buloh
  • 30 minit dari Subang


Penulis,
Zaim Halib