[SOLVED] MACBOOK RETINA CANNOT ON |REPAIR MAC KAMPUNG PANDAN

Kedai repair Mac Kampung Pandan menyelesaikan masalah MacBook Retina cannot ON


Artikel ini membincangkan tentang MacBook Retina cannot ON.
Dalam banyak-banyak masalah yang dihadapi oleh MacBook Pro Retina, masalah berkait logic board adalah sangat jarang berlaku, lagi-lagi kalau modelnya adalah model keluaran yang terkini. Seperti model yang baru kami di kedai repair Mac Kampung Pandan terima iaitu MacBook Pro Retina A1502 tahun 2015. 

[SOLVED] MACBOOK RETINA CANNOT ON |REPAIR MAC KAMPUNG PANDAN 1
repair Mac Kampung Pandan: MacBook Pro Retina A1502

Untuk pengetahuan anda, MacBook Retina cannot ON ni pernah repair logic board sebelum ni. Tuan punya MacBook Retina cannot ON pernah hantar ke Apple Center untuk repair. Tapi betul-betul lepas habis warranty, terus dia jadi balik masalah tak boleh nak ON ni. Memang angin lah jawabnya, sebabnya, dah la kos nak repair di Apple Center hampir mencecah RM3k. Takkan nak kena keluarkan lagi kos yang sama dengan masalah yang sama pernah jadi. Ini sudah lebey (hehe).

Setelah di diagnos oleh technician kami di kedai repair Mac Kampung Pandan, nasib baik kosnya jauh lebih rendah daripada Apple Center. Akhirnya tuan punya MacBook Retina cannot ON ni pun bersetuju untuk repair dengan kami. Jaminan warranty yang ditawarkan juga beliau sangat berpuas hati.

[SOLVED] MACBOOK RETINA CANNOT ON |REPAIR MAC KAMPUNG PANDAN 2
MacBook Pro Retina A1502 sudah siap

Lepas dah siap MacBook Retina cannot ON tadi, technician kami pun menghubungi tuannya. Sangat gembira katanya sebab boleh sambung balik buat kerja yang tertunggak sebelum ni dan harga pun sangat berpatutan. Jadi kesimpulannya, customer happy, kami di kedai repair Mac Kampung Pandan pun happy!

-->> Mac anda pun sama macam MACBOOK RETINA CANNOT ON ni?

-->> Nak kami diagnos PERCUMA?

-->> Tercari-cari kedai REPAIR MAC KAMPUNG PANDAN?

Anda boleh hubungi OKCS Kuala Lumpur:-

03-9202 2947 / 017-641 7084 (Whatsapp pun boleh)

Lokasi OKCS Kuala Lumpur:-

OKCS KL