BELI DESKTOP TERPAKAI | KEDAI REPAIR LAPTOP DAMANSARA

KAMI MEMBELI DAN MENJUAL DESKTOP DI KEDAI REPAIR LAPTOP DAMANSARA.

Artikel ini menceritakan tentang kami OK COMPUTER SOLUTION menerima satu panggilan dari sebuah syarikat IT di Ibu Kota. Difahamkan bahawa mereka mahu menutup syarikatnya dan mahu melupuskan kesemua desktop yang ada sekiranya tiada yang mahu membeli. syarikat itu membuka tawaran kepada OKCS, dengan perbualan yang ringkas dan bertanya sedikit sebanyak tentang desktop itu, kami bersetuju untuk membeli desktop terpakai di Syarikat berkenaan. 

Kami mendapat makluman bahawa desktop yang ingin di jual sebanyak 100 unit, namun apabila technician dari kedai repair laptop damansara OKCS tiba di syarikat IT itu, desktop yang ada tidak sampai jumlah 100 unit. Kami membeli kesemua desktop yang ada .

Syarikat itu sudah siap membalut kesemua desktop terpakai itu dengan plastik wrap dan memudahkan kami untuk membawa desktop tersebut ke HQ OKCS untuk kami uji dan cek. Desktop yang dibeli juga tidak berat dan mudah untuk dibawa.

Desktop yang telah di balut

technician sedang mengangkat desktop

Desktop diletakkan kedalam kereta
technician sedang membuat test run

selepas selesai mengangkat kesemua desktop kedalam kereta, kami terus menuju ke HQ OKCS untuk membuat sedikit test run. Technician di kedai repair laptop damansara cek kesemua desktop dan semuanya berjalan dengan lancar. Alhamdulillah kesemua desktop yang kami terima dalam keadaan yang baik sahaja.

sebahagian desktop yang kami beli

Berita baik kepada seluruh pembaca artikel ini, kami OK COMPUTER SOLUTION membeli desktop terpakai serta menjual desktop terpakai. untuk mereka yang ingin membuka syarikat kecil-kecilan atau untuk kegunaan biasa dirumah atau sebagainya, boleh membeli desktop dengan kami. kami memberi tawaran yang sangat hebat.Kami beli dengan harga TINGGI !!
Kami jual dengan harga RENDAH !!


Anda boleh datang ke kedai kami :-Kedai kami di Damansara
Perdana berdekatan dengan IKEA dan The Curve
Hantar repair terus ke Damansara Perdana

PG43, Perdana Shopping Centre,
Jalan PJU 8/1
Damansara Perdana
47820 Petaling Jaya, Selangor.

4 minit dari IKEA
5 minit dari MRT Mutiara Damansara
3 minit dari tol LDP damansara
2 minit dari tol Penchala Link

OKCS PJ 

Penulis,
Naurah