[SOLVED] MENUKAR SSD PADA IMAC PRO | KEDAI REPAIR LAPTOP SETAPAK


MENUKAR SSD PADA IMAC PRO


Artikel ini membincangkan tentang okcs setapak yang membantu menukar SSD pada iMac Pro.
Baru-baru ini, seorang pelanggan telah membuat panggilan dan menyatakan bahawa beliau ingin menukar hard disk pada iMac beliau kepada SSD Samsung. Ini disebabkan kerana condition hard disk beliau sudah tidak seberapa bagus untuk digunakan. Hal ini demikian kerana beliau telah menggunakan iMac tersebut lebih 10 tahun. Beliau juga menyatakan bahawa, iMac beliau sangat lambat apabila diaktifkan.


Apabila mendengar luahan daripada pelanggan, technician OKCS Setapak segera membuat temu janji untuk menukar hard disk beliau iaitu pada hari berikutnya. technician OKCS Setapak segera ke tempat beliau pada hari berikutnya seperti yang telah dijanjikan bersama SSD Samsung 500GB yang diminta. Tanpa membuang masa, technician segera menjalankan tugasnya.

keadaan iMac yang perlu ditukar hard disk


Hard disk lama pelanggan

Technician menukar hard disk kepada SSD SamsungSSD Samsung yang telah ditukarTechnician memasang semula untuk membuat pengujian


Technician sedang install iOS 

Technician install software yang diperlukan


Berbalik pada kisah kami membantu untuk menukar SSD Samsung pada iMac tadi, pelanggan membuat permintaan untuk menukar SSD dengan segera. Hard disk lama beliau telah dapat ditukarkan dengan SSD Samsung yang baru. Kini tiada lagi masalah lambat untuk mengaktifkan iMac beliau. Pelanggan juga berasa amat gembira dan berpuas hati. Apabila pelanggan berasa gembira dan puas hati, kami di OKCS Setapak turut gembira kerana yang penting bagi kami adalah kepuasan pelanggan terhadap perkhidmatan kami.-->>Tercari-cari KEDAI REPAIR LAPTOP SETAPAK?

-->>Nak kami check laptop secara PERCUMA?

-->>Nak kami pickup pun boleh

Anda boleh hubungi OKCS Setapak:-


http://www.wasap.my/60133323995  


Lokasi OKCS Setapak:-

Penulis,